Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Missed ab után 13 nappal...

Missed ab után 13 nappal pozitív ovu teszt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 napja volt missed ab-om, ma feszültek a melleim, gondoltam kíváncsiságból csinálok egy ovu tesztet, ami pozitív lett, nyilván megvárom a három hónapot amit mondott az orvos a próbálkozással, egyszerűen csak egy kis megnyugvás végett voltam kiváncsi, hogy vajon hamar helyre áll e a rend a testembe a szervezetembe, a kérdésem az létezik hogy egybol van peteeresem vagy ez csak a fent maradt hormonok okozhatják?!

2021. okt. 31. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Elképzelhető. Nekem is szinte azonnal visszaállt a szervezetem. De mi is megvártuk a 3 hónapot, amit a dokim javasolt.

Viszont a kereszt reakció sincs kizárva a tesztek esetében.

2021. okt. 31. 10:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Mit jelent a kereszt reakció ?
2021. okt. 31. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
A HCG, és Lh hormonoknak, a két alegység molekulájából az egyik megegyezik. Ezért is van olyan, hogy az Lh teszteket korai terhesség kimutatására használják. Tehát ha még magas a HCG szint a szervezetedbe, az adhat ilyen módón fals eredményt.
2021. okt. 31. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Természetesen lehetséges.

November 12.én volt missed, mi nem vártunk, december 5.én újra pozitív lett a tesztem, azonnal teherbe estem.

Most már majdnem 3 hónapos a kisfiam.

2021. okt. 31. 10:59
 5/10 A kérdező kommentje:
11-ik hétben volt a mutetem, bízom benne hogy ennyi idő alatt bőven kiürült a hcg, és tényleg a pete érést jelzi, bízom benne h ilyen hamar helyre alt a rend mert olvastam h van akiknek teljesen össze zavarta a ciklusát utána, illetve szedem a méhpempőt hátha az is segít helyre állni köszönöm a válaszokat , az első menstruacio előtt nem mernek most próbálkozni ebbe nagyon párás vagyok, bár én is tudnék ilyen laza lenni, csak féltem hogy újra megtörténne egybol, nekem nem volt szivhang illetve az embrió is hamar felszivodott, az orvos szerint genetikai probléma és nem hormonális volt, ezért félnek vizsgálat nélkül így neki állni, közbe meg nagyon szeretném újra, örülök hogy neked ilyen happy and a történet, remelem az enyém is az lesz, nálad mi volt a probléma ha szabad tudnom? :)
2021. okt. 31. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt szivhang 6 hetesen, aztán 8 hetesen közölték, hogy nincs és fel is szívódott....

Nem mondták mi az oka

Kb annyival lerendezték hogy megesik

Én magánorvoshoz jártam, ő azt mondta ha készen állok próbálkozhatunk akár azonnal is, de én egyébként is belevágtam volna rögtön anélkül is hogy az orvos javasolja mivel ugye missed után nagyobb az esély az első 3 hónapban a megtapadásra

Én is féltem, terhességem végéig rettegtem.

De ha te úgy érzed jobbnak várd meg az első mensit aztán hajrá :)

2021. okt. 31. 19:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Én is magánorvoshoz járok, igen ezt én is halottam hogy nagyobb az esély ilyenkor :) köszönöm hogy meg írtad neked a történeted sok erőt ad és megnyugvást :)
2021. okt. 31. 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia nekem nem lett szívhang.műtét után kb 1 hónapig volt pozi a hcg tesztem(lh is). De rögtön műtét után vissza állt a ciklusom.

Majd a második hónapban jött a fekete leves. 55 napos ciklust produkáltam(átlag 26) azóta már kezd rendeződni,de baba nem lett.

2021. nov. 1. 06:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Szia, igen én is olvastam minden féle esetet, hat én is kiváncsi vagyok most már, hcg tesztem nincs itthon, nem gondoltam volna hogy ennyi ideig benne maradhat a szervezetbe, akkor lehet hogy nekem is csak azért lett pozitív az lh teszt, nem akarok rá gorcsolni, csak nekem is átlag 26-28 napos a ciklusom sőt általában mindig 28 volt állandó közép idős pé-el, ezért persze h engem is valahol zavarna ha megborulna, én most hiszek ebbe a méhpempőbe hogy segít helyre állni de akkor lehet egy barátcserje kapszula se ártana, nem tudom én nagyon a természetes dolgok segitsegeben hiszek, mivel hormon problémám meg ilyesmim nincs halistennek, sajnos én kb mikor megfogant ez a nem fejlődő terhesség antideprenszanst két fele szorongás oldot is szedtem elég nagy dozisba, mondtak hogy három hónap a kiurulese és addig ne essek semmiképp se teherbe, de buta voltam ebben nagyon, mert biztos voltam benne hogy tuti hogy hónapokba fog telleni, mire összejön a baba, erre nem elég h összejött abba a hónapba, kb négy hetes terhesen amiről akkor meg nem tudtam, egy hét negyven fokos laz, majd utána egy három Szemes nagyon erős antibiotikum, úgy hogy nem tudom hogy ezek a dolgok okozhattak e ezt vagy minden ilyesmi nélkül is így lett volna, ezek után én is kiváncsi vagyok mikor fogok teherbe esni, ugye most az első mensit mindenképp megvárom, neked mikor volt a műtét? Mióta nem jön azóta a baba ?
2021. nov. 1. 07:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Május elején volt. És rögtön mehetett a próbálkozás.
2021. nov. 1. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!