Ha jövő hónap elején jár le a GYED-em, akkor már most érdemes a GYES-t kérvényezni a MÁK-nál? A GYED lemondását hogyan és hol kell intéznem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 13:12
1/3 anonim válasza:
Menj be a Mák-hoz.Ott fogod megkapni a papírokat a gyeshez.És igen érdemes már most kérned,mert van átfutási idő,és nehogy ne kapj pénzt következő hónapban.A gyedet nem kell lemondanod,mert az amúgy is lejár.Mindent a Máknál kell intézned.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ!
2010. szept. 3. 13:19
3/3 anonim válasza:
Igen, ahogy az előző is írta, mivel lejár a GYED, nem kell lemondani. Nekem szeptember 1-én járt le, augusztus elején (kb. 5-én vagy 6-án) voltam benn a Kincstárnál, és múlt héten jött meg a határozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!