Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha amióta szoptat...

Mit tegyek, ha amióta szoptat a feleségem, visszatetszőnek gondolom a mellét?

Figyelt kérdés

Mióta megszült és szoptat, azóta nem szívesen szexelek a feleségemmel a melle miatt. Nagy, kicsit lötyögős lett a melle, és nagy, sötét lett a mellbimbója. Az első kettő nem zavar, a sötét mellbimbó annál inkább, főleg akkor, amikor folyik belőle a tej szex közben.

Tudom, hogy a szoptatás velejárója a sötétebb mellbimbó, és hogy a szoptatás is egy természetes dolog, de akkor is taszít, és ez ellen nem tudok mit csinálni. Nem provokálni akarok, nem akarok megbántani senkit sem. Normális válaszokat, légyszi. Mit tegyek?

2021. okt. 26. 17:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
65%

Nehogymár egy felnőtt férfi, egy apa (!) ezt ne tudja a feleségével együtt megoldani plasztika nélkül... Azért álljon már meg a menet!

Most született az a baba, szopik. Majd, ha elválasztja az anyja, majd akkor, esetleg, lehet beszélni a mellekről.

Most. Nem. Ez. A. Lényeg. Ennyi.

Normális apuka azt keresi, azt nézi ilyenkor, hogyan segíthet a feleségén, aki friss anyuka, tele olyan hormonokkal, amikkel esdig ő sem találkozott.

Most kell családdá kovácsolódni, nem hisztikézni.

Gyerekvállalás előtt nem beszélgettetek ezekről a dolgokról? Utána lehetett volna nézni, milyen lesz a mell. Gondolom, van neted, kérdező, ha gyakorizol.

Megbeszélhettétek volna ezt azelőtt, hogy a feleséged terhes lett!!!

Tudod, ezt hívják családtervezésnek.

Nem utólag picsogni, hogy jaj, de csúnya lettél, szívem. Hát milyen ez már...

Tessék felnőni, a szoptatás idejét megoldano máshogy (minimum 6 hónap), utána meg a tej elapadása után ha kivártok, a mell szépen visszaalakul.

Újra rózsaszín lesz a bimbója.

Én 2 évig szoptattam, és nekem is visszavilágosodott. Nem lettem fejőstehén kinézetű. Hidd el.

2021. okt. 27. 21:27
 32/41 anonim ***** válasza:
17%

31

Te kattyos vagy..

2021. okt. 27. 22:00
 33/41 anonim ***** válasza:
56%

Én vagyok kattyos?

A kérdező hisztizik itt, hogy megcsúnyult a felesége..

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez a legnagyobb problémája jelenleg.

Főzz egy teát, kérdező, a feleségednek, és kérdezd meg tőle, mit segíthetsz. Ennyit kell most tenned. Semmi mást.

2021. okt. 27. 22:10
 34/41 A kérdező kommentje:

És honnan tudod, hogy mit csinalok meg és mit nem?

Attól, mert kiveszem a részem a gyereknevelésből, attól még vannak igényeim.

2021. okt. 27. 22:23
 35/41 anonim ***** válasza:
61%

Azt kérdezted, mit tegyél. Húzd ki az agyad a farkadból, és viselkedj felnőtt férfiként.

De tényleg nem értem a dolgot. Te egyáltalán nem is néztél semminek utána gyerekvállalás előtt? Ez gáz.

2021. okt. 27. 22:58
 36/41 anonim ***** válasza:
47%

Az én bimbóm nem volt sötét pl. De attól, hogy utána néz, nem fogja tudni, mit fog érezni/gondolni később!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már annyira frusztrál ez a gondolatmenet. Nem tudja senki mit fog érezni olyan helyzetben, amiben sosem volt még! Akkor se, ha informálódik! Ez egy teljesen új helyzet számára.

Nem hiszem, hogy ez a legnagyobb baja, de ez is gond. Szexuális vágy gondolom van, de a párjával nem tudja megélni ezt. Ez nagy szívás ám akkor is, ha ilyen apró dolog váltja ki. Ideiglenesen csak a melltartó segít, hosszú távon meg meg kell várni, amíg rendeződnek a dolgok és talán gondolkoznia plasztikán, de másik színű mellbimbót nem fog kapni..

Van ilyen bőrhalványító délkoreai krém, én másra használom ugyan, de szerintem kivinni utólag a színét a bimbónak is.

2021. okt. 28. 07:02
 37/41 anonim ***** válasza:
78%
Én is azt mondom ennyit megér a plasztika, nem kell szilikont beültetni,de a formáján lehet változtatni. Nyilván nem élhettek szex nélkül hónapokat, éveket, mert az tönkretenné a kapcsolatotokat.
2021. okt. 29. 12:03
 38/41 anonim ***** válasza:
8%

37!

A bimbó udvar nagyságát és színét NEM tudják plasztikázni.

2021. okt. 29. 12:57
 39/41 anonim ***** válasza:
88%
De, tudják
2021. okt. 29. 13:01
 40/41 anonim ***** válasza:
88%

Tudják plasztikázni. Van bimbóudvar és mellbimbóplasztika is, ahol foglalkoznak a bimbóudvar nagyságával, illetve a pigmentekkel is.

2021. okt. 29. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!