Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha amióta szoptat...

Mit tegyek, ha amióta szoptat a feleségem, visszatetszőnek gondolom a mellét?

Figyelt kérdés

Mióta megszült és szoptat, azóta nem szívesen szexelek a feleségemmel a melle miatt. Nagy, kicsit lötyögős lett a melle, és nagy, sötét lett a mellbimbója. Az első kettő nem zavar, a sötét mellbimbó annál inkább, főleg akkor, amikor folyik belőle a tej szex közben.

Tudom, hogy a szoptatás velejárója a sötétebb mellbimbó, és hogy a szoptatás is egy természetes dolog, de akkor is taszít, és ez ellen nem tudok mit csinálni. Nem provokálni akarok, nem akarok megbántani senkit sem. Normális válaszokat, légyszi. Mit tegyek?

2021. okt. 26. 17:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
59%
Vissza fog rozsaszinesedni ha csak ez zavar nekem mar rozsaszin mint elitte pedig 1 eves es meg szoptatom neha. Amugymeg ugyis fogja mondani h o is utalja mert log akkor mond neki kedvesen ha neki ugy tetszik plasztikaztassa kesobb meg. Nem annyira veszes mar az ara mint regen.
2021. okt. 26. 21:45
 22/41 anonim ***** válasza:
39%
Egy felszínes nyomorék vagy, nulla érzelemmel. Felesleges volt a házasság és a gyerek. Ilyen hozzáállással Pár év max és borítékolható hogy megcsalod/lelépsz...:(
2021. okt. 26. 21:48
 23/41 anonim ***** válasza:
52%
Mit tegyél? Nőj fel. Ennél normálisabb választ nem tudok adni.
2021. okt. 27. 07:46
 24/41 anonim ***** válasza:
40%
23-as látszik is rajtad.
2021. okt. 27. 08:01
 25/41 anonim ***** válasza:
50%

Azért a kérdező tök normálisan felt3tt egy kérdést.

Honnan tudhatta, hogy ez majd zavarni fogja? Sehonnan.

Az előttem szólók már leírták, hogy mit lehet tenni.

Beszélj a pároddal nyugodt körülmények között, biztosan vevő lesz egy olyan megoldásra, ami mindkettőtöknek megfelelő.

2021. okt. 27. 11:20
 26/41 anonim ***** válasza:
84%

Én normális választ adtam, mégis lepontoztak.

A sötétben/melltartóban szexelés nem oldja meg a problémát, csak elkendőzi. Ettől a melle nem lesz szebb. Plasztika az egyetlen megoldás, ha nem akartok életetek végéig sötétben dugni.

2021. okt. 27. 16:33
 27/41 anonim ***** válasza:
14%

26!

Addig nem tud plasztikáztatni, amíg szoptat. Addig pedig a melltartó a megoldás.

2021. okt. 27. 18:20
 28/41 anonim ***** válasza:
72%
Azért írtam, hogy hagyja abba a szoptatást. A tápszer sem ördögtől való...
2021. okt. 27. 19:02
 29/41 anonim ***** válasza:
40%

28!

A baba érdekei most előrébbvalóak, mint a férj ízlése.

Ha ezt nem éri fel ésszel, akkor éretlen a gyerekvállalásra. Ez van.

2021. okt. 27. 20:55
 30/41 anonim ***** válasza:
75%

29

A babának az is érdeke hogy a szülei együtt maradjanak.

2021. okt. 27. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!