Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Magánban mindig adnak képet?

Magánban mindig adnak képet?

Figyelt kérdés

Eddig még csak a 0. Uh-n voltam, ahol petezsák volt,

2 hét múlva kell vissza mennem hogy megnézze van e szívverés. Ha kérek képet valószínűleg lesz esély arra, hogy kapjak? A 0.-on nem kaptam nem is kérdeztem. De telefonnal nem tudom hogy fényképezném nem akarok az ágyról felkelni és félmeztelen totyogni a táskámig aztán vissza és újra kezdi az Uh-t.

2021. okt. 25. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Szólni kell, hogy kérsz. Anélkül szerintem nem adnak automatikusan, de nekem minden adtak, amikor kértem.
2021. okt. 25. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A látogatás elején kérdezz rá. Az én orvosomnál is az a “szabály”, hogy szólni kell ha kérsz fotót, mert akkor figyel a gépnél arra is, hogy kimerevítsen egy olyan nézőpontot, ami emléknek is jó. Például le tudja mérni a mellkasát anélkül is, hogy cuki pofis kép legyen a monitoron, de ha tudja hogy lesz fotó, akkor megvárja hogy jó irányba forduljon vagy hogy látszódjon a teste ha még egészen pici.

Nálunk nem mindenki kér. Lehet nálatok sem alap.

2021. okt. 25. 22:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerettem volna mondani, ha már biztos hallható a szívverés de lehet jobb lenne előtte
2021. okt. 25. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem hallható a szívverés, akkor eleve nem mond sokat a fénykép se, mert annyira pici. Az első fotókat szerintem a 8-10 hét körül szoktak adni, mert akkor már jobban látható a formája :)
2021. okt. 25. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindig adtak automatikusan képeket. Nem kellett kérnem.
2021. okt. 25. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Sosem kértem, maguktól adtak mindig.
2021. okt. 25. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a biztos, ha te már az elején mondod, hogy szeretnél képet.
2021. okt. 26. 00:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Magánban automatikusan kaptam, sztk-ban kerni kellett+valahol fizetni is. (1000 forint)
2021. okt. 26. 00:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Én kérés nélkül mindig kaptam magánban, kórházin nem voltam soha.
2021. okt. 26. 01:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én olvasgattam itt, hogy nem természetes, így uh közben rákérdeztem, hogy kaphatok-e a képet. Azt mondta már nyomtatott is, természetes. Nálunk az az alap, hogy mindenki kap. És tényleg cukisági faktort keresnek ilyenkor, mert két képet kaptam. Az egyiken csak egy paca a 8 hetes embriócskánk, a másikon meg egy tökéletes gumimaci, amibe azonnal szerelmes lettem. :)
2021. okt. 26. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!