Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig mennétek el, hogy...

Meddig mennétek el, hogy ikrek szülessenek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék ikreket, viszont nem volt még a családunkban, ezért nálunk sem valószínű, hogy 2 baba születne. Viszont ez minden álmunk. Bevállalnátok ezért a mesterséges megtermékenyítést? Egyáltalán Magyarországon csinálnak ikreket legálisan? Hogy működik ez?
2021. okt. 25. 16:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%

"Én is a természetességben hiszek"

- akkor meg ne vergődj ezen, ne bombázd magad hormonokkal.

2021. okt. 25. 17:45
 22/27 anonim ***** válasza:
67%

Mert a closty olyan qrva természetes!!!

Mi az oka annak h ikreket szeretnél?

Mert valami ellenálhatatlan biztos van benne hogy emiatt képes lennél komoly orvosi beavatkozásoknak kitenni magatokat

2021. okt. 25. 17:57
 23/27 anonim ***** válasza:
75%

Miért a lepontozás?

Szerintetek a closty természetes?

Vagy nem kell különösebb ok h belemenjetek egy ilyen beavatkotásba?

Tényleg nem értem.

Ha orvosilag megoldgató lehetne, akkor gondolom a baba nemét is választhatóvá tennétek. Vagy az már nem fér bele?

Miért jobb egyszerre 2 baba? Mert CUUKKKIII?

Vagy miért?

2021. okt. 25. 18:44
 24/27 anonim ***** válasza:
88%
Semeddig. Vágytam ikrekre, de baromi kockázatos még a closty is. Nekem végül lombik kellett, hogy gyerekem lehessen, majdnem az életemmel fizettem. Ráadásul ikreknél sokkal nagyobb a kockázata a koraszülésnek.
2021. okt. 25. 20:17
 25/27 anonim ***** válasza:
70%
Semeddig. Nem akartam sose ikreket.
2021. okt. 25. 20:52
 26/27 anonim ***** válasza:
90%

Hát mivel van a környezetemben ikres anyuka, és látom, mennyit küzdenek a férjével, minden erőmmel azért fohászkodtam, hogy nehogy ikreim legyenek.

Acsaj hetekig feküdt kórházban, mert vissza kellett tartani a babákat, elkapott egy fertőzést, ami miatt koraszülés lett. Az egyik baba majdnem belehalt a fertőzésbe, 5 hetes volt, mikor az anyja először megfoghatta. Apuka nem mehetett be látogatni, mert épp akkor zárták le a kórházakat. Az egyik babát harabb hazaengedték, de a másikhoz naponta kellett bemenni, hogy leadhassa az anyatejet. 2 hétig ingázott a két gyerek között, mert nem vihette magával azt, akit kiengedtek már.

A gyengébb babával folyamatosan fejlesztésre kell kárni, több emberes, rossz evő, rossz alvó, nagyon sírós, nagyon szenzitív, közben a másik teljesen egészséges, “csak” szeparációs szorongása van, mert a tesójával többet kell foglalkozni.

Apuka közben hajt a melóban, hogy jobb legyen a jutalék, otthon is helyt áll a gyerekekkel, hogy néha anyuka is tudjon pihenni. Éjjel együtt kelnek a gyerekekhez, mert így hamarabb letudják az etetést, altatást, de így mindketten kialvatlanok, kimerültek.

Segítségképp valamelyik nagyszülő pár hetente néhány órára vállalja a gyerekeket, olyankor van idejük egy nagytakarításra, havi magybevásárlásra kikapcsolódásképp…

A babák több év próbálkozás után inszeminációval sikerültek. Így az anyuka még emiatt is ostorozza magát, mert nem tud mindig örülni a gyerekeinek, pedig mennyire vágyott az anyaságra. Csak nem így képzelte el.

2021. okt. 25. 22:03
 27/27 anonim ***** válasza:
74%

Én nagyon szerettem volna ikreket, mert a nagymamám mindig erről áradozott, hogy ő úgy szeretett volna és reméli, hogy az unokái közül lesz valakinek. Sajnos viszonylag hamar elhunyt és ezért én még jobban szerettem volna ha ikreim lesznek miatta.

Eleve 4 gyereket terveztünk, szóval 4-ig mentünk el. A negyedikből lett egy ötödik is:) Utolsó próbálkozásra ikreink lettek.

2021. okt. 25. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!