Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig mennétek el, hogy...

Meddig mennétek el, hogy ikrek szülessenek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék ikreket, viszont nem volt még a családunkban, ezért nálunk sem valószínű, hogy 2 baba születne. Viszont ez minden álmunk. Bevállalnátok ezért a mesterséges megtermékenyítést? Egyáltalán Magyarországon csinálnak ikreket legálisan? Hogy működik ez?
2021. okt. 25. 16:18
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Miért veszem el emiatt mástól a lehetőséget? Korlátozott számú mesterséges termékenységet lehet végezni, vagy miért? Miattam nem fog valaki sorra kerülni? Egyetlenegy intézmény van erre itthon?

Ha ez a helyzet, akkor önző vagyok, nyugodt szívvel felvállalom.

2021. okt. 25. 17:05
 12/27 anonim ***** válasza:
35%
9, pláne úgy, hogy egy neki nem tetsző vélemény felhúzza ..
2021. okt. 25. 17:08
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Clostyt adnak csak úgy bemondásra?
2021. okt. 25. 17:18
 14/27 anonim ***** válasza:
61%

Igen

Korlátozott szàmút

Egyébként csak “természetes”módszerekhez folyamodnék

Én is ilereket szerettem volna, de nem minden áron, csak úgy belő vágyként.

Összeteszem a 2 kezem, hogy nem lett

1. Gyereknek 2 nagyon szívás, eggyel sem tudod mit kell csinálni.. hát mèg kettővel.

2. Gyereknek 2, ha kicsi a különbsèg akkor mèg durvább.. hisz ott van már 1 gyerek

Most tervezzük a 3-at

Ez tart vissza…. Mi van ha 4. is lenne?

2021. okt. 25. 17:18
 15/27 anonim ***** válasza:
71%
1 év van a gyerekeim közt, ennyit tudtunk tenni az ügy érdekében. Nyilván nem teljesen ugyanaz, de biztosan nem venném el mástól a lehetőséget, csak mert nekem 2 ugyanakkora gyerek kell.
2021. okt. 25. 17:25
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Ha természetes úton ikrek lennének, akkor hajrá, de amúgy én ezért nem soroznám meg a testem hormonbombákkal. Néha azon is elgondolkozom, hogy vajon akkor bevállalnám-e egyáltalán a lombikot, ha nem esnék spontán teherbe.
2021. okt. 25. 17:26
 17/27 anonim ***** válasza:
63%

Én csak úgy nagyon érdeklődésképp kérdezem, tegyük fel:

- beágyazódik a kettő, de egy elhal (ilyen is létezik) akkor abortusz és ismét próba a kettővel, ha már annyi időt és pénzt belefeccöltél? Vagy megbékélés az egyel?

- ne adj isten szülés után távozik az egyik, mint ahogy itt is olvasható volt. Meglévőt örökbeadni, mert úgy már nem ikrek? Vagy megbékélés az egyel?

Tényleg csak kíváncsiságból érdekel, hogy aki mindenáron ikreket akar és ezért bármeddig elmenne, az el tudja e fogadni, ha a végeredmény nem úgy sül el?

2021. okt. 25. 17:31
 18/27 A kérdező kommentje:

Van már gyerekünk :)

Én is a természetességben hiszek elsősorban, a lombikba még nem ástam bele magam (de azt tudom hogyan zajlik, mi a menete) ezért is kérdeztem, hogy csinálnak e ilyet.

Én úgy érzem bevállalnám, de ha elő lehet segíteni természetes úton, akkor persze ennél maradunk.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)

2021. okt. 25. 17:34
 19/27 A kérdező kommentje:
Természetesen elfogadnánk, ha ismét egy baba születne, annyira nem vagyok megszállott, hogy ezért örökbe adjam.
2021. okt. 25. 17:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozzatok természetes serkentőkkel pl vitaminokkal, írass fel Clostit, biztos van orvos aki csak a két szemedért bemondásra ellát vele, ha pedig így nem jön össze akkor törekedjetek arra, hogy minél hamarabb érkezzen a kistesó. Ismerek olyat akinek 1 év alatt 2 gyereke született mert ikrekre vágytak de nem jött össze, ezért iparkodtak a kistesóval, nyilván ehhez is kell szerencse hogy azonnal összejöjjön, de legalább nem kell beavatkozás és nem hosszítod az amúgy is több hónapos várólistákat.
2021. okt. 25. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!