Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik közel vannak a 40-hez,...

Akik közel vannak a 40-hez, de még legalább 10 évig nem akarnak gyereket, hogy tervezitek azt a 10 évet?

Figyelt kérdés
Kb. 48 körül akarok gyereket, és én ebben a 10 évben le akarok feküdni vagy 50 partnerrel, és tanulni új képzéseken, új tudásokat, stb. Titeket is vonzanak ilyenek?
2021. okt. 24. 08:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten. Houston baj van a toronyban... 😂😂😂
2021. okt. 24. 20:50
 42/48 A kérdező kommentje:
40: Jelentettelek személyeskedésért és anyázásért, ha nem törlik akkor a gyakorihoz fordulok, és kérem, hogy függesszék fel a fiókod, te végtelen primitív élőlény, nem hiába tart itt a magyar társadalom, jót nevettem rajtad. Szégyent hozol a női nemre, talán én is nő vagyok? De nem ez a lényeg itt.
2021. okt. 25. 23:33
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Baromi vicces vagy amúgy.

Felteszel egy provokatív, gagyi, valszeg kamukérdést, láthatóan nem vagy teljesen normális, és fenyegetőzöl itt. A GYIK moderátorai is látni fogják, hogy benned van a baj. Még az is lehet, hogy téged fognak törölni a francba. Egyébként miért pont a 40-es válaszával volt bajod? Én le csövesbánatoztalak, az nem zavar?

2021. okt. 26. 08:23
 44/48 A kérdező kommentje:
Semmi provokatív nem volt benne, és az anyázást szerinted okés? De inkább hagyom. Eltűnt már a jó fórumos hangulat.
2021. okt. 26. 08:38
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem anyázott.

Azt írta te egy férfi vagy aki még nem látott vaginát, csak az édesanyjáét.

Ez a komment max annyira volt durva mint a Mulán nevű mesében ahol ugyanezt éneklik:

"Sok a bájos hölgy, ki szívét nékem adta.

-Ilyen tisztes hölgyből egy van csak az anyja!"

Ha disney szintű "anyázást" akarsz jelenteni hajrá. Szerintem nevetséges.

2021. okt. 26. 09:14
 46/48 A kérdező kommentje:
Az anyázás! Bármilyen formában szájra venni azt jelenti, amivel nem kellene viccelődni, nem tudhatod kinek mi történt a szüleivel. Ennyi.
2021. okt. 26. 09:20
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Anyád nem Isten. Istennek nevét szádra ne vedd, nem anyádét.

Ha azt mondom, hogy édesanyád megszült téged, és elvitt oviba az anyázás? Nem.

2021. okt. 26. 11:18
 48/48 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már a Kérdezőt! Lehet, meghalt az anyukája és ezért akarja a szeretethiányt pótolni azzal, hogy 50 pasival le akar feküdni.

Nem hallottátok még, milyen személyiségtorzulást okoz, ha valakinek nem volt édesanyja?

2021. okt. 26. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!