Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet 4-5 gyerek mellett...

Hogy lehet 4-5 gyerek mellett létezni?

Figyelt kérdés
Lehet ennyi gyerek mellett teljes életet élni? Miért vállal valaki ennyit?
2021. okt. 23. 21:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Akinek gyerekek nélkül üres az élete, az vállal ennyit, és ez így van jól. Neki a gyerekek teszik teljessé az életét. Én el tudom tölteni az életemet gyerekek nélkül is, ezért nekem nincsen. És ez is jól van így.
2021. okt. 23. 21:58
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Miért ne lehetne? Ő nyilván szereti a gyerekeket.

Miért kell ilyen burkoltan lenéző kérdéseket feltenni?

Mert a “hogy lehet létezni” meg “teljes életet élni” bizony az.

2021. okt. 23. 22:00
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ugy, hogy ahogy nonek, mas formaban kezdenek igenyelni. Negyesikrek mellett nem tudom, hogy lehet birni 4 eves korig. Igazabol mar 2 eves koratol fokozatosan konnyebb, mikor mar nem az van, hogy ossze-vissza maszik mindenhova, es mindent a szajaba vesz. Nalunk csak ket gyerek van, az 5,5 eves mar oltozteti, es meg is eteti a lassan 2 evest, eljatszanak egyutt, lekotik egymast. Illetve van egy viszonylag kotott esti rutinunk, 8-kor mindketto megy az agyba. Kulfoldon elunk, itt 1 evig marad csak otthon az anyak nagyobbik resze, mert addig jar tamogatas. Az enyemek 1,5 es 2 eves koruk kozott mar kezdtek a bolcsit delutan 2-ig, en pedig dolgozom. A ferjem is aktivan reszt vesz mindenben. SarahSchmidet szoktam kovetni Youtubeon, a 9. gyerekevel terhes, na az kemeny. A 7.-8. gyerekei ikrek, azt mondta, az neki nehez volt, egy plusz gyerek neki nem veszes.
2021. okt. 23. 22:02
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a legtöbben aszerint vállalnak gyereket,hogy mennyi szabadidőre/ énidőre van szükségük. Én mindenkinek megmondtam,aki kérdezte,hogy nem lesz több gyerekem (1 van), mert a maradék szabadidőmet magamra szeretném eltölteni. Valakinek ilyenre nincs szüksége. ( Illetve lehet,hogy van, de akkor egy sereg áll mögötte,hogy besegítsenek)
2021. okt. 23. 22:03
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván ha valaki utálja a gyerekeket, akkor neki ennyi gyerekkel valószínűleg minden lenne, csak boldogság nem. Viszont ha valaki erre vágyik, akkor persze, neki úgy teljes az élete. Aki gyerekeket szeretne, és sokat, annak valószínűleg pont akkor lenne nem teljes az élete, ha nem lehetne annyi gyereke. Meg nem mindenkinek nyűg a gyerek, szóval ez a "hogy lehet 4-5 gyerek mellett létezni?" elég buta egy kérdés. Aki szereti a gyerekeket és akart is ennyi gyereket, annak nyilván ilyenek nincsenek a fejében, annak nem csak nyűg a gyereknevelés.
2021. okt. 23. 22:03
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

#5-ös vagyok.

Meg nyilván az se mindegy, hogy hány évesek a gyerekek. Ha pl. van 5 gyereked, és kb. egyidősek (szóval nincs köztük 6-7 év, meg semmi ilyen), akkor biztos viszonylag sok lehet ez így egyszerre. Viszont ha pl. az egyik gyerek már 14, a másik 12, a harmadik 9, stb., akkor az nem akkor nyűg, mert a 10+ évesek már nyilván önállóbak, mint egy pár éves. De ha pl. valakinek vannak ikrei, és utána ismét például ikrei lesznek 1-2 éven belül, akkor az valószínűleg elég sok egyszerre.

2021. okt. 23. 22:06
 7/16 anonim ***** válasza:
12%

Neki biztos ez volt a vágya, így teljes az élete.

Másnak, mint pl. nekem, az a jó, hogy nincsen. 35F vagyok.

Mostanában kezdek igazán örülni, hogy nincs, és nem is lesz.

Kész anyagi csőd lenne gyakorlatilag, gyereket vállalni.

2021. okt. 23. 22:37
 8/16 anonim ***** válasza:
4%

Úgy, hogy az ilyen nőknek nincs életük gyerek előtt.

Ha egy ilyenfajta nő leül akár 1 percre is gondolkodni az életén, rögtön depresszióba esik. Ezért kell neki mindig valami, ami a napjai nagyrészét kiteheti az alvás mellett.

De amúgy megtalálható ez egy és kétgyerekes anyatípusokban is, ott nyilván minden figyelem csak egy-két gyerekre összpontosul, rögeszmésen ők az elsők.

2021. okt. 23. 23:02
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

En peldaul azota erzem ugy, hogy teljes az eletem miota vannak gyerekeim. Legboldogabb vagyok. Es igen igaz, hogy nem volt eletem az anyasag elott, de ez sajat dontes volt, en nem voltam ez a bulizos, szocializalodos. Mindig arra vagytam, hogy anyuka legyek es bar nagyon nehéz neha, de en imadom minden percet. 4 gyerekem van egyebkent. 2 ikerpar:)

En igy latom jonak, mas meg ugy, hogy minek gyerek es nem is vallal.

2021. okt. 24. 00:43
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

attól függ, kinek mit jelent a "teljes" élet :)

nem kell ítélkezni

2021. okt. 24. 07:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!