Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor hagytátok először...

Mikor hagytátok először felügyelet nélkül fürödni a gyereket? (kádban)

Figyelt kérdés
Hány éves korában?
2021. okt. 20. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
5
2021. okt. 20. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Pár percekre 1,5 évesen

( kimentem pizsiért.... vagy ilyesmi..)

Teljes felügyelet nélkül 4 évesen sem

2021. okt. 20. 20:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Teljes felügyelet nélkül gondoltam.

Lányom 2,5 éves és ismerősöm szerint már régen maga kellene, hogy fürödjön, nekem csak annyi lenne a dolgom, hogy vizet engedek neki. Lemossa magát, de azért bőven kell még a segítségem (arról nem is beszélve, hogy pl a kádba nem tud egyedül bemászni és kijönni)

2021. okt. 20. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

Kb 2 éves lehetett a fiam mikor “egyedül” fürödhetett már. Ami annyit takart, hogy nem ültem mellette végig. Résnyire nyitott ajtó mellett pancsolt.

A fürdés vagyis a szappanozás-lemosás-hajmosás még most 4 évesen se megy makulátlanul. De próbálkozik.

2021. okt. 20. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Az ismerős elmehet a búsba.

Az 5.5 éves lányom fürdik magában. De úgy hagyom ott, hogy megmosom. Ő játszik kicsit, majd visszamegyek és megmosom a fogát.

Nem tud egyedül fürödni. Tisztára nem.

2021. okt. 20. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
3 éves a fiam, egyedül merem hagyni a kádban néhány percre, főleg ha épp szerepjátékozik, mert akkor hangos. Kicsi a lakás, pár lépésre vagyok tőle és lényegében minden honnan rálátok. Ha hallom a hangját akkor nyugodt vagyok. Amúgy pár percnél tovább nem hagyom egyedül. Egyébként max a pocakját és a kezét tudja megmosni önállóan és valóban hatékonyan.
2021. okt. 20. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3 évesen, kicsi a lakás és középen van a fürdő, még ha egyedül is van akkor is többször elmegyek az ajtó előtt ahogy készülődök a lefekvéshez, rálátok folyamatosan. Szoktam neki mondani, hogy énekeljen, zajongjon, hogy tudjam, minden oké vele, mivel amúgy is egész nap énekel ezért ennek a kérésnek maradéktalanul eleget is tesz. :D
2021. okt. 20. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
7 vagyok: az én kislányom egyébként simán ki-be mászik már és meg is tudja mosni magát a saját a tusfürdőjével, ettől függetlenül segítek neki és csak pár percig hagyom magára.
2021. okt. 20. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
2,5 éves a lányom, tud egyedül fürödni. A fürdő a konyhából nyílik, ő pancsol én meg onnan figyelem és ténykedek. Egyedül a hajmosás ami nem megy neki. De olyan dacos, nem is hagyja hogy segítsek, mindig elzavar "anyaaa most menj kiii". De teljes felügyelet nélkül nem tudnám hagyni.
2021. okt. 21. 00:35
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

3 éves múlt a gyermekem.

Én a kád mellé beviszek egy széket és azon ülök. Nem merném egyedül hagyni. Elég kreatív, féltem.

2021. okt. 21. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!