Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezeket kéne már tudnia egy...

Ezeket kéne már tudnia egy majdnem 1 éves gyereknek?

Figyelt kérdés

Evés közbe neki is szoktam adni kanalat, mutatom neki, hogy hogy kell az ételt a szájába tenni, de általában dobol a kanánnal vagy a tálat borogatja. Kis pohárból már iszik, ha én odatartom a szájához, hogy igyon, de még nem fogja meg két kézzel a poharat.

Ha a padlón vagy valamilyen felületen a kezemmel dobolok azt egyből csinálja ő is, de a tapsolást nem csinálja.

Egyébként nagyon aktív gyerek, sokat játszunk, kúszik mászik, feláll, kapaszkodva lépeget.

2021. okt. 18. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmiről nincs elkésve.

Itt írni fogják, hogy az enyém ekkor meg akkor ezt meg azt csinálta, de hótt felesleges információk ezek: minden baba más.

2021. okt. 18. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden baba mád

Van amelyik megfogni sem hajlandó a kanala ilyenkor.

Egyik ismerősnek visszatapsolta az ütemet is a gyerek..

Nekem meg nem is akart tapsolni..

Úgyh hagyd

2021. okt. 18. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Enni magától 2 éves kora körül kezd.

Akkor kezd el benne kialakulni az, hogy önállóan csinaljon dolgokat.

A kisfiam nem tudom mikor kezdett el tapsolni, menni mar ment 10 honaposan egyedul.

De pl a 8 honapos hugom meg kuszni sem szeretne.

Nem kell aggodni😀 a gyerekek mindent a maga tempojukban csinalnak.

Az en 2 eves fiamnak mar lassan beszelnie kéne a védőnő szerint.. de nem szeretne.

Eroltetni meg nem tudom es nem is fogom. Beszel majd ha szeretne.

Nem marad néma. És a te gyereked is meg tanul majd mindent :) nyugi

2021. okt. 18. 17:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. 🙂
2021. okt. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!