Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt veletek ilyen? (Név kérdés)

Volt veletek ilyen? (Név kérdés)

Figyelt kérdés

Egész életemben kirázott a hideg a Laura névtől, meg a becézéseitől. Régebben csak 1-2 emberrel találkoztam aki ezzel a névvel él, most meg lépten nyomon ezt hallom a játszótéren, és itt is olvasom hogy sokan rákérdeznek.

Nektek van olyan név amivel kapcsolatban hasonlóan éreztek, és egy ideig folyton szembe jött/jön?

2021. okt. 16. 13:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
#20 mert a Marika (igen, így kicsinyítő képzővel), Marcsi néni, Ági néni... Nem fura? Ezek is mind gyerekes, becéző formában vannak. Én még nem hallottam Mária néni vagy Ágnes nénit. 🤷
2021. okt. 16. 17:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

20. vagyok.

Arra reagáltam, hogy sokan írták, milyen bénán fog hangzani öregkorukban a "Lili néni", én meg írtam, hogy az én gyerekkoromban is volt ilyen, és nem hangzott bénán.

2021. okt. 16. 17:58
 23/30 anonim válasza:
100%
Nekem most a Csenge meg a Kincső ilyenek, bocsi mindenkitől akit így hívnak, de nekem ezek max lónevek :D (egyébként ismerek ilye nevű embereket akiket szeretek is, de a név akkor is a frászt hozza rám)
2021. okt. 16. 19:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Milla -nekem ez a név nem tetszik, nagyon fura.
2021. okt. 16. 20:02
 25/30 anonim ***** válasza:
95%

Zsanett

Zsaniiii

😒😱

2021. okt. 16. 20:52
 26/30 anonim ***** válasza:
51%

Írta valaki a Bencét, azzal nekem is van problémám. Maga a név rendben van, de én is úgy vagyok vele, hogy csak kisgyereknek. Amikor egy felnőtt embert, egy családapát, akár ügyvédet, orvost, akárkit Bencének hívnak, azt valahogy nem tudom "feldolgozni". 😃 Nekem erről a névről egy max 10-12 éves kissrác ugrik be.

De van bőven olyan, ami minden korosztályban elborzaszt, pl. Zselyke, Enéh, Brendon, Nátán, Medox, Kincső, tudnám sorolni holnapig.

Meg vannak olyanok, amikkel alapvetően nincs semmi baj, csak már túl sok van belőlük mostanában. Ide tartozik pl a Zente-Zalán-Zétény trió, a Dominik, a már említett Bence... lányoknál az Anna-Hanna, Zoé, stb.

2021. okt. 16. 20:54
 27/30 anonim ***** válasza:
77%
Emma - olyan, mint egy hümmögés, hümma-hümma
2021. okt. 16. 23:12
 28/30 anonim ***** válasza:
85%
Zalán és a Zsombor. Undorodom mindkét névtől,pedig elég népszerűek.
2021. okt. 17. 10:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Zselyke, Csenge.
2021. okt. 18. 09:50
 30/30 anonim ***** válasza:
59%

Sok ilyen név van.

Cintia főleg, de ott Bella/Annabella (ami azért ironikus, mert ennek az angol megfelelője, az Anabelle, szigorúan csak így írva, nagyon tetszik :D), Brigitta, Éva, Alexandra (főleg a Szandi becézése), Nikoletta, Blanka Bianka...

2021. okt. 18. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!