Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt veletek ilyen? (Név kérdés)

Volt veletek ilyen? (Név kérdés)

Figyelt kérdés

Egész életemben kirázott a hideg a Laura névtől, meg a becézéseitől. Régebben csak 1-2 emberrel találkoztam aki ezzel a névvel él, most meg lépten nyomon ezt hallom a játszótéren, és itt is olvasom hogy sokan rákérdeznek.

Nektek van olyan név amivel kapcsolatban hasonlóan éreztek, és egy ideig folyton szembe jött/jön?

2021. okt. 16. 13:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Zoé. Borzasztó csúnya névnek találtam/találom, erre közeli rokon kislány azt kapta. Ma már nem kisgyerek, az ő korosztályában annyira nem is gyakori, de a mostani ovisok, alsósok között valami iszonyatosan. A hideg ráz tőle, egyébként gyerekkoromban azt hittem, hogy a Zoltán egyik beceneve.
2021. okt. 16. 15:52
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Aisa, Nadin, Zorka, Hanna és a sorozatok nevei plusz Kevin.
2021. okt. 16. 16:09
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a Barnabás ilyen
2021. okt. 16. 16:19
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Én is így voltam a Barnabással,de a párom neve,szóval megszerettem(mondjuk adni,tuti nem adnám, de megszoktam)
2021. okt. 16. 16:21
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a Bella. Szerintem nagyon ronda név, és nekem debella, mégis itt sokan kérdezik, meg egy ismerősöm babája is Bella lett.

Régen a Tamás volt még nálam ilyen, gyerekként rám nyomult egy 50-es Tamás és utána sorra olyan Tamások környékeztek meg tiniként, fiatal felnőttként, akik vagy zavarodottak, vagy gusztustalanok voltak. Aztán megismertem egy nagyon normális Tamást, ő megtörte az "átkot", azóta nincs bajom a névvel.

2021. okt. 16. 16:25
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
Medox. Borzasztó, és egyre több van belőle. Meg az angolból átvett magyarosítottak.
2021. okt. 16. 16:26
 17/30 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is a Laura ilyen, de még ennél is rosszabb számomra a Hanna, mert abból ráadásul csak borzasztó személyiségű emberekkel volt dolgom.
2021. okt. 16. 16:40
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

Brigitta... És mindig találkozom egy Brigittával.

Ráadásul mind egy carkeverő volt. Szóval ez sem segít megkedvelni.

2021. okt. 16. 16:44
 19/30 anonim ***** válasza:
89%
Regina, Rebeka.
2021. okt. 16. 16:54
 20/30 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes, mennyien írjátok, hogy béna a "Lili néni". Én több ilyet ismertem gyerekkoromban, egyik Lívia volt, a másik Lilian, már akkor, 25 éve sem volt egyikük sem fiatal, és mindkettő "Lili néni" volt. Egyáltalán nem volt fura. :)

A Laurával egyet értek. Életemben normális Laurát nem ismertem.

Fiúból ilyen még a Ricsi és az Olivér, lányból a Barbi és a Kitti.

2021. okt. 16. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!