Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt veletek ilyen? (Név kérdés)

Volt veletek ilyen? (Név kérdés)

Figyelt kérdés

Egész életemben kirázott a hideg a Laura névtől, meg a becézéseitől. Régebben csak 1-2 emberrel találkoztam aki ezzel a névvel él, most meg lépten nyomon ezt hallom a játszótéren, és itt is olvasom hogy sokan rákérdeznek.

Nektek van olyan név amivel kapcsolatban hasonlóan éreztek, és egy ideig folyton szembe jött/jön?

2021. okt. 16. 13:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
Igen, a Zalán. Egy cigó osztálytársamat hívták így, mindenki utálta. Most egy rakat gyereket hívnak így, nekem ez furcsa.
2021. okt. 16. 13:37
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ennyire nincs meg ez az érzés, de világ életemben ritka rondának találtam a Dóra és az Adél nevet, és szerintem indokolatlanul népszerűek. :)
2021. okt. 16. 13:43
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a Kitti nevet utálom (bocs Kittik)
2021. okt. 16. 13:54
 4/30 anonim ***** válasza:
78%
Aha, ilyen a Bence és a Lili. Felnőtt embereknek annyira bénán áll. Szerintem.
2021. okt. 16. 13:55
 5/30 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a Dóra névtől égnek állt a hajam.. Aztán amikor megtudtam,hogy a párom Anyukája is Dóra..Hát érdekes volt:D

Amugy még a Petra név nagyon fura nekem,szerintem nagyon érdes hangzása van,utálom(bocsánat Petrák,nem roszbol)

Most van 4 Petra ismerősöm, szóval elég gyakori lett.

A Lili tényleg elég erdekes lesz,ha pl. tanárként Lili néni,eskü,nem tudnám komolyan venni..

Volt napkozisem általánosban Kitti néni.

Gyerekek, melyik tanárok jönnek a táborba?

Hát Zzuzsa néni,Kriszti néni,Kata néni és Kitti néni.. Nekem nagyon nevetséges,bocsi

2021. okt. 16. 14:09
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
Az összes egyszótagú név fura nekem. Őrs, Bánk, stb. Nem lehet becézni, túl rövid, túl komoly egy gyereknek, felnőttnek meg olyan se eleje, se vége. 🤷🏼‍♀️
2021. okt. 16. 14:29
 7/30 anonim ***** válasza:
77%

A Márk. Nekem az úgy hangzik, mintha nem is név lenne.

A Lili pedig szerintem kutyanév. :)

2021. okt. 16. 14:39
 8/30 anonim ***** válasza:
96%

Lara, Mira, Zara

Benett, Noel

Nem tudom miért de fizikailag rosszul vagyok ezektől a nevektől, mégis naponta 15-20szor hallom

2021. okt. 16. 14:49
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a Kitti, ami annyira fura. A másik a Lora, amit egy 5 éve hallottam először és nagyon tetszett, gondoltam, ha lesz egy kislányom biztos Lora lesz. Most az elmúlt 2 évben már abszolút nem tetszik, nem is értem, mit ettem rajta ennyire. Hozzátenném, hogy közben született egy kislányom, nem Lora lett végül, de az ovis csoportjában van 2, az ovin belül 4 kislány, aki Lora. Emiatt rengeteget hallom és ráz a hideg tőle.

De velem inkább olyan volt, hogy egy név nem tetszett, borzasztónak találtam, aztán hirtelen azon kaptam magam, hogy tetszik a név. Az egyik ilyen a Léna volt.

2021. okt. 16. 14:55
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Bella ilyen, elnézést kérek minden Bellatol de ha meghallom mindig egy tehén jut eszembe 🤷‍♀️
2021. okt. 16. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!