Eü-ben dolgozó kismamikat azonnal kiírnak?
Mért írnának? Éjszajai műszakot nem vállalhatsz, de én pl ügyeltem is kb a 10.hetig (már kész havi beosztásból nem írattam ki magam), utana is a többi munkámat végeztem ahogy szoktam.
De munkakörfüggő. Mentőtiszt nőket pl táppenzre veszik azonnal.
Hát ez jó kérdés. Lehet, hogy áttesznek csak nappalra, attól függ szerintem van-e aki emel helyetted.
A fertőzésveszély szerintem osztályfüggő. Nekünk volt a terhes nyaramon 2 agyvelőgyulladásos betegünk is plusz fogtam agyhártyagyulladásban szenvedőt is (igaz ő tovább lett küldve fertőző osztályra), de én orvos vagyok, elvileg megfelelő védőfelszerelés mellett kicsi a fertőzésveszély.
Te meg mindenféle testváladékkal kapcsolatba kerülsz. Sajnos nem tudom, de más se fogja, kérdezd meg a munkahelyeden.
Éjszakázni tuti nem lehet.
A hugomba neurológia fekvőbeteg osztályán dolgozott amikor terhes volt.
Éjszakázni nem lehetett és a betegeket sem láthatta el mert emelgetni kellett volna a fürdetésnél és a pelenkázásnál.
Őt áthelyezték a terhespatológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!