Melyik pelenka vált be nektek leginkább?
Sajnálom
Ezt neked kll kitapasztalnod, ahogy a válaszokból is látszik.
Nekem a 2 gyerekkel sem ugyanaz vált be, és ahogy változott a formájuk, méretük úgy is változott, közben a gyàrtók is változtattak..
Ami nem:
Lupilu, pedig mindkettővel akartam, több méretben is próbáltam ( pisit nem birta, akkor sem, amikor már nem csak szoptattam, pedig nem nagyivóak a gyerekek... )
Dm babylove, annyian dicsérték, mindkét gyerek ekcémás lett.
Babydream.. 1 éves kor után nem volt vele gond, előtte a 3 sáv osztásánál kipirultak rövid viselet után is.
Pampers.( active és pr care). kijött hàtul a roduktum, nagy gyerekkel nem teszteltem
Pampers Sleep and playt nem is minősítem.. az anyaga bleee
Naggyal a Libero vált be egészen 1,5 èves korig, akkor a Fred Flo tescot vettem.
Rendben volt.
Àr értèk arányban jobban teljesített.
Most csak éjjel pelusos már.. de ott jóval nagyobb kell, mint ami a kg alapján kellene..sokat pisil ..néha meg szárazan kel
Ki érti?
Kicsivel a kolengéseket és próbákat leszámítva a Fred Flo bevált eddig minden méretben 4-esnél tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!