Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik pelenka vált be nektek...

Melyik pelenka vált be nektek leginkább?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 23:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lupilu
2021. okt. 8. 08:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Bella Happy
2021. okt. 8. 08:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Pampers pants
2021. okt. 8. 08:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Libero Touch
2021. okt. 8. 09:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Kolorky: gyönyörű, öko és nekünk bevált, mosipelussal felváltva használjuk
2021. okt. 8. 09:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Libero touch , de most váltottunk sima auchenes-re , nem látok különbséget a libero és a mostani között
2021. okt. 8. 09:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom

Ezt neked kll kitapasztalnod, ahogy a válaszokból is látszik.

Nekem a 2 gyerekkel sem ugyanaz vált be, és ahogy változott a formájuk, méretük úgy is változott, közben a gyàrtók is változtattak..

Ami nem:

Lupilu, pedig mindkettővel akartam, több méretben is próbáltam ( pisit nem birta, akkor sem, amikor már nem csak szoptattam, pedig nem nagyivóak a gyerekek... )

Dm babylove, annyian dicsérték, mindkét gyerek ekcémás lett.

Babydream.. 1 éves kor után nem volt vele gond, előtte a 3 sáv osztásánál kipirultak rövid viselet után is.

Pampers.( active és pr care). kijött hàtul a roduktum, nagy gyerekkel nem teszteltem

Pampers Sleep and playt nem is minősítem.. az anyaga bleee

Naggyal a Libero vált be egészen 1,5 èves korig, akkor a Fred Flo tescot vettem.

Rendben volt.

Àr értèk arányban jobban teljesített.

Most csak éjjel pelusos már.. de ott jóval nagyobb kell, mint ami a kg alapján kellene..sokat pisil ..néha meg szárazan kel

Ki érti?

Kicsivel a kolengéseket és próbákat leszámítva a Fred Flo bevált eddig minden méretben 4-esnél tartunk.

2021. okt. 8. 09:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Libero Touch. De láthetóan mindenkinél más. Nekem is ajánlották anyukák a Pamperst hogy az a legjobb, de nekünk az egyáltalán nem vált be.
2021. okt. 8. 13:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Babylove, utána meg Pomette. 3 éves koráig volt pelusos. De éjszakára 4 éves koráig hordta.
2021. okt. 8. 15:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Hipp pelus. Ez a legjobb
2021. okt. 20. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!