Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sinsay oldalról ti hogy...

Sinsay oldalról ti hogy rendeltek gyerekruhát?

Figyelt kérdés
Én akárhányszor ránézek, mert orrba szájba tolják a hirdetéseket, soha nincs készleten ami tetszene.Próbaképp vennék pár dolgot, de ilyen készlet nélküli weboldalon esély sincs rá:D Vagy van valami trükkje ennek?
2021. okt. 2. 10:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy mert szintén SOHA nincs a gyerekem méretében semmi.
2021. okt. 2. 11:00
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer rendeltem de többet nem erőltetem. Az egyik body patentjánál az anyag a második használatnál elszakadt. A 2 db/csomag 74-es méretű rugdalózóból az egyik 74-es, a másik 80-as méret volt...a télikabátot még nem használtuk de előre félek, hogy azzal mi lesz a baj.
2021. okt. 2. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én rendeltem, onnan van bodynk is, meg plüssrugdalózó is, én meg vagyok elégedve a minőséggel, leárazott volt mindkettő.
2021. okt. 2. 11:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Gondolom ennek a minősége is valahol szerencse kérdése.Pepcoba is vettünk már olyat ami bírta a gyűrődést, de épp múltkor mutattam páromnak vásárlás közben, hogy a nadrág két szára között kb 5-8cm különbség volt:D Másikon meg eleve elengedett a varrás, gyárilag.Oda kell figyelni.Ezért is gondoltam, hogy csak 1-2 db vennék innen is(meg persze ez is olyan, lehet elsőre jó volna,másodikra meg fullra car).De tényleg soha nincs szinte semmilyen termék, ezért nem értem mások hogy tudnak így vásárolni innen:)
2021. okt. 2. 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Sinsayt nagyon dicsérték körülöttem más anyukak… kiprobaltam.. rendeltem… na nekünk olyan silány minőség volt, hogy ki is tettem dobozba.. hordhatatlanok. Mikor írtam azoknak az anyukáknak akik ajánlották, hogy nekik ez a minőség? Mondtak, hogy ok jókat kaptak.

Megnéztem.. tényleg nekik nagyon jó puha anyag volt. Kikopott a ruha színe de tényleg hasonló volt mint a tescos F&F baba ruha.

Én rossz kollekciót próbáltam ki.

1 évre ra rendeltem megint az oldalról de magamnak 3 db haloinget.. kicsit félve, de jó árban volt.. kipróbáltam.

Na azokat nagyon szeretem. Kényelmesek, nem dörzsi anyaguak hanem tényleg kellemes tapintasuak.

Illetve ajándék szoknyát kapott a kislányom egy baratnomtol azt is onnan. Az is jó minőség.

Szóval szerintem szerencsére kérdése. ki kell fogni .

2021. okt. 2. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Én elég sokat rendelek onnan, 90 %-ban jók. A méreteket vadaszom. Rájöttem, hiába kerek értesítőt h küldjön ha lesz, mire küld, rámegyek, nincs. Nah múltkor csak úgy kíváncsiságból ránéztem a kabatra, és volt méret. Másnap du küldték az emailt, h van méret. Persze akkor már nem volt. 🤦‍♀️ Szóval gyakran kell nézegetbi és persze szerencse is kell.
2021. okt. 2. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Én eddig mindig tudtam rendelni ami kellett, inkább a nagyobb méretekből szokott hiány lenni. A minőséggel nincs különösebb bajom, ár-érték arányban teljesen jók.
2021. okt. 2. 13:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy valóban, nem babaruhákat nézek, hanem 104,110-es ruhákat főleg.De minek reklámozni valamit, ha amúgy szinte 0 készletük van.
2021. okt. 2. 14:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok: 104/110 nekem is ami kellene ha lenne :D
2021. okt. 2. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy rendelek, hogy rákeresek a ruhadarabra, pl. kislány nadrág és szürök a méretre, ha találok valamit megrendelem,bolti átvétellel ingyenes.
2021. okt. 2. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!