Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik gyerekülést vegyem...

Melyik gyerekülést vegyem meg? 9 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés

[link]

vagy:

[link]

2010. szept. 1. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
a másodikat
2010. szept. 1. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szimpatikusabb a második.
2010. szept. 1. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
másodikat. jobb a töréstesztje, néhány hete olvastam róla.
2010. szept. 1. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:

A Cybex ülések nagyon megbízható, jó ülések, mindenhol dicsérik. A Concord is biztosan jó, de nekem két negatív vélemény elég volt hozzá, hogy ne azt válasszam:

Egyik, hogy nem kényelmes, kemény és nem kagylós az ülés. a Gyerek hosszabb úton kínlódik benne.

Másik, hogy nem minden autóba lehet betenni úgy, hogy rögzítés után se csúszkáljon.

Két ismerősömnek van ilyen, egyik az egyik véleményt, másik a másikat mondta róla, mikor mi is üléseket nézegettünk.

Végül a Maxi Cosi mellett döntöttünk és február óta nem bántuk még meg. :)

2010. szept. 1. 14:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Maxi-Cosi -ból ilyesmi?? [link]
2010. szept. 1. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:

A 3 közül a maxi cosi tobi, de mi besafe-et vettünk ennyi pénzért. Itt nemcsak a műanyagot kötöd be, hanem az ülést is. A fiam imádja.

[link]

2010. szept. 1. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Maxi Cosi Priori a miénk neve. De nem akartalak ám lebeszélni! Lehet, hogy másnak meg tökéletesen bevált...
2010. szept. 2. 13:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Engem nem igazán lehet lebeszélni de a gyerekem biztonsága és kényelme az első!!Kinézek párat amit kényelmesnek és jónak találok!!Aztán célirányosan elmegyünk megnézzük kipróbáljuk!!:)

Köszönöm a válaszokat!!Este megírom melyiket vettük meg!!:)

2010. szept. 2. 13:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Na erre az ülésre esett a választás!! :)

Maxi Cosi Priori

[link]

2010. szept. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!