Milyen fiú nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Elég ritka vezeték nevünk van, sváb, nehezen kimondható / megjegyezhető.
Most várjuk a férjemmel a 2. babánkat, aki valószínű fiú lesz.
Első fiunk Olivér.
Mellé keresnénk egy szép fiú nevet, de sajnos nem jutunk düllőre.. lány nevünk már régen megvan, de fiú nevet olyan nehéz találni. :(
Tudnátok ötleteket írni?
2021. szept. 29. 14:08
11/16 anonim válasza:
"Bár a Botondot férjem nagymamája igencsak leszólta valamiért."
Én az ilyesmivel sokkal kevésbé törődnék, mint azzal, hogy milyen gyakori a név.
Amit az Olivér mellé elképzelnék: Ádám, Áron, András, Péter, Márton, Tamás. A Botond is tetszik.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2021. szept. 29. 16:44
13/16 A kérdező kommentje:
Az Ádámot valamiért többen is írtátok, ami azért érdekes, mert férjem dédpapája Ádám volt, ezáltal tetszik neki a név. Viszont nekem van rossz emlékem Ádámmal, amitől egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni.
2021. szept. 29. 16:45
14/16 anonim válasza:
Egy barátnőm két fia Ádám és Olivér, lehet, hogy nekem ezért passzolnak egymáshoz :)
Persze ha neked a rossz emlék ugrik be, akkor felejtős.
16/16 anonim válasza:
Sváb vezetéknévhez nem adnék nagyon magyaros nevet, mint pl Botond, Levente. Inkább: Márk, Kornél, Gábor, Róbert, Károly, Dominik (bár ez nagyon gyakori), Martin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!