Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem akarok még...

Mit tegyek, ha nem akarok még egy gyereket és összeköltözni sem?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve elváltam, lett egy új kapcsolatom lassan 5 hónapja. Van egy 4 éves kisfiam, de fiatal vagyok még (28).

Viszont az új párom lassan 35 már es nincs gyereke, de szeretne sajátot is.

Az elején még úgy voltam vele, hogy miert is ne, mindig is 2 gyereket akartam.(mondjuk nem 2 külön apától)

Viszont most úgy érzem, hogy nem akarok újra babázni, otthon lenni megint évekig, stb.

Egy bántalmazó volt a férjem (inkabb lelki, de volt, hogy fizikailag is bantott)

Az új parom nagyon normalis, de mégis félek. Felépítettem egyedül újra az életünket a kisfiammal, mindenünk megvan, igaz, hogy albérlet, de jól élünk.

Nem merem őt kitenni ennek az egésznek, és magamat sem, nem akarok 2 gyerekkel egyedül maradni sem, ha úgy alakulna...

Ráadásul messzebb lakik a párom, oda kéne költözni hozza a faluba, ami szintén nem tetszik nekem.

De közben meg szeretjük egymast.

Ha ezt elmondom neki, biztosan szakít. Mit tegyek? Úgy erzem nem fogom meggondolni magam ezen a téren, es nekem így jó amugy is, hogy nem lakunk együtt. Nagyon félek, hogy elveszítem, de tudom, hogy megkéne adnom az esélyt neki, hogy mástól lehessen gyereke stb. :(

2021. szept. 20. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Egyetlen korrekt megoldás létezik: mindezt őszintén elmondod neki, és adott esetben tudomásul veszed, hogy elbúcsúzik tőled.

Ahogy leírtad, neked olyan férfi lenne való, aki nem akar se közös gyereket, se összeköltözni veled. Ilyen is van (független, elvált is), de a mostani párod nem ilyen.

2021. szept. 20. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Te mit szeretnél, ugye azt, hogy o is oszinte legyen hozzad?
2021. szept. 20. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet beszélni arról amit ide írtál.Viszont szerintem a kapcsolat ideje (5 hónap) még gyerekcipő, ennyi idő után én sem éreznék késztetést (ahogy írtad,felepitettel magatoknak egy életet), hogy felrugjam a megszokott dolgaim, csak azért mert,, már" 5 hónapja együtt vagyunk valakivel.Ennyi idő alatt inkább az volna fura ha valóban akarnál gyereket.
2021. szept. 20. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

5 hónap után szerintem ezen mèg korai agyalni.

Viszont vannak dolgok, amik intő jelek.

Oő otthagyná értetek a “falut”?

2021. szept. 20. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:

5 hónap baromi kevés. Egy bántalmazo kapcsolatban voltál. Egy narci alapból 1 évig tökéletes. Nem azt mondom hogy az, de a két dolog, hogy vonzanak a problémás esetek, és a rövid friss kapcsolat engem megálljra parancsolna. Ahogy írod kijöttél és talpra álltál egy nehéz kapcsolatból. Aki ezek után rád akarja erőltetni magát és ha nem mész, elhagy. Menjenis, mert csoborbol vodorbe találnád magad.

Totálisan kiborulnek ha a függetlenségem visszaszerzése után egy faluban nevelném ketteskét, akit az új igénye miatt vállaltam.

Ha elválnék, én már csak úgy állapodnék meg, hogy az illető is azonos szinten van. Tehát elvalt és gyerekkel. Különben sosem érti meg én min megyek keresztül.

2021. szept. 21. 00:51
 6/6 anonim ***** válasza:

A másik a 4.eves gyermeked. Felelősségel tartozol és állandóságot kell biztositanod. Más hosszú ideig randizni valakivel aki szép lassan beilleszkedik hozzátok. És más egy dackorszakot épp elhagyni készülő, Apától 1 éve elkoltozo gyereknek átélni újabb változást. Új apa, újabb lakóhely, új tesó. Hirtelen. Kezdődik a suli is addigra. És azt veszed észre hogy nem ezt akartad, a nagyobbik gyerek sérült.

Harmadik. Én a bántalmazo kapcsolatom után pszichológushoz jártam, hogy pucoljuk ki azt ami miatt benne volt az életemben. Amíg ezt nem tisztáztam, csak defektesek jöttek megint

2021. szept. 21. 01:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!