Kb.1,5 méretnyit nőtt a lábam terhesség alatt! Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Más is járt így?2010. aug. 31. 15:46
1/7 anonim válasza:
Persze:)Anyukámnak 37-es lába volt, szülés után, terhesség alatt 39-esre nőtt és úgy is maradt neki:)Széltében nem változott szerencsére csak hosszában.
Remélem az enyém is nő minimum egy méretnyit majd mert a 36os láb nem túl csini:)
2/7 anonim válasza:
Nem lehet,hogy csak dagad a labad,es e miatt kell a nagyobb meret?mert nalam ez a helyzet :(
35 hetes
3/7 anonim válasza:
Nálam most pont aktuális ez a téma! A barátnőm állítja, hogy neki egy számot nőtt. Én tegnap vettem fel az egyik sportcipőmet, amit terhesség elején vettem. Most a terhesség vége felé járok, és szépen feltörte a lábam.. És a legkényelmesebb utcai cipőm is nyom :-( Pedig nincs egyáltalán bedagadva a lábam.
4/7 anonim válasza:
Nekem is kb. 40-es volt sokáig, már rámjöttek 1,5 év után a régi 39-es cipőim, de valamelyik kicsi, úgyhogy egy picit nőtt.
5/7 A kérdező kommentje:
Lassan két éves lesz a lányom. Nem dagad a lábam, hanem hosszában nőtt. Minden régi cipőm szorít!
2010. aug. 31. 15:52
6/7 anonim válasza:
nekem is nőtt a lábam az eslő terhességnél kb. egy méretnyit, de szülés után visszaállt a normálisra. Most a 31. hetet töltöm a másodikkal, most még nem éreztem, hogy nagyobb lenne.
7/7 anonim válasza:
Nekem is nőtt a lábam, korábban jók voltak a 38-as cipők, most csak a 39-es jó (ja és 3 éve szültem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!