Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted mikor dől egy egy...

Szerinted mikor dől egy egy gyermek neme?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 19:39
A kérdező szavazást indított:
A fogantatás előtt, hiszen a petesejt bizonyos kromoszómájú hímivarsejetet preferál.
A megtermékenyülés pillanatában, mivel akkor ér célba a győztes spermium.
Embrionális állapotban, 7 hetes korban, mivel az orvos már akkor meg tudja állapítani, ha az anyától vért vesz, és kivizsgálja.
Magzati állapotban, 3 hónapos korban, mivel a legmodernebb műszerekkel már akkor kimutatható.
Magzati állapotban, 5 hónapos korban, mivel akkor már tisztán látszik az ultrahangos képen.
Akkor, amikor megszületett, hiszen akkor látszik, az orvos pedig tévedhet a méhen belüli vizsgálatok során.
Óvodás és kiskiskolás kora környékén, mivel akkor derül ki, milyen ruhákat és játékokat szeret.
Kamaszkorában, amikor kialakul a másodlagos nemi jelleg, s az érdeklődése bizonyos nem felé irányul.
Felnőtt korában, amikor már feltehetőleg fel meri vállalni, melyik nemhez vonzódik.
73 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Melyik neme? A fizikai, genetikai, nemi orientáció, társadalmi nem etc?
2021. szept. 17. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Rossz a logikád, mert az ember neme és a szexuális orientációja nem ugyanaz... Ez két külön dolog. Lehet, hogy fiúnak születik, de nőnek érzi magát, és mégis a lányokat szereti.

Fizikailag a fogantatáskor szerintem, de ebben nem vagyok biztos.

2021. szept. 17. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Itt senki nem járt bioszra?
2021. szept. 17. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy ilyen szerinted- szerintem kérdés. Ez általános iskolás biológia anyag…

A spermium határozza meg a baba nemét (x vagy y), ez a megtermékenyítéssel eldől.

2021. szept. 17. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Csak a kérdező nem járt. Az eddig beérkezett szavazatok alapján legalábbis erre a következtetésre juthatunk.
2021. szept. 17. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Egyre ostobább kérdések vannak itt a gyakorin XD
2021. szept. 17. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
6.! Hát szerintem is.
2021. szept. 17. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
Természetesen akkor, mikor a petesejt benged egy spermiumot. A legùjabb kutatàsok szerint a petesejt is vàlogat a spermiumok közt, nem mindig a leggyorsabb a nyerő, ,,tetszeni" is kell. Ez is a magyaràzat arra, hogy egyes csaladokban mièrt halmozòdik bizonyos nemű utòd.
2021. szept. 17. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Félve nyitottam meg a kérdést, de tök jó. :)

Biológiailag természetesen kromoszóma függő, de identitás alapján ez szerintem a tudat kialakulásával együtt jön elő. Egy 3 éves gyerek, aki már véleménnyel rendelkezik és ki tudja fejezni magát már mutathat jeleket, hogy ő hogyan érzi jól magát. Egy videót láttam, ahol egy kisfiú parókát kapott az apjától, mert valószínű vágyott rá, megkapta és azt az őszinte boldogságot egyszerűen nem lehet leírni amit a kisfiú mutatott. Borzasztó lehet úgy élni, hogy azt érzed az nem a te tested…

2021. szept. 17. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Igen, biztos felnőtt korban, addig meg sehova nem tartozik, nincsenek is ivari szervek... Komolyan, ez milyen idióta kérdés már? Ehhez milyen IQ-val kell rendelkezni?
2021. szept. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!