Rossz a logikád, mert az ember neme és a szexuális orientációja nem ugyanaz... Ez két külön dolog. Lehet, hogy fiúnak születik, de nőnek érzi magát, és mégis a lányokat szereti.
Fizikailag a fogantatáskor szerintem, de ebben nem vagyok biztos.
Ez nem egy ilyen szerinted- szerintem kérdés. Ez általános iskolás biológia anyag…
A spermium határozza meg a baba nemét (x vagy y), ez a megtermékenyítéssel eldől.
Félve nyitottam meg a kérdést, de tök jó. :)
Biológiailag természetesen kromoszóma függő, de identitás alapján ez szerintem a tudat kialakulásával együtt jön elő. Egy 3 éves gyerek, aki már véleménnyel rendelkezik és ki tudja fejezni magát már mutathat jeleket, hogy ő hogyan érzi jól magát. Egy videót láttam, ahol egy kisfiú parókát kapott az apjától, mert valószínű vágyott rá, megkapta és azt az őszinte boldogságot egyszerűen nem lehet leírni amit a kisfiú mutatott. Borzasztó lehet úgy élni, hogy azt érzed az nem a te tested…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!