Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet adnàtok a gyermet...

Melyik nevet adnàtok a gyermeteknek?

Figyelt kérdés

Lora, Lara, Nara, Norina, Milla

Nem szeretnék kérni negativ kommenteket csak egy egyszerű választ! Előre is köszönöm!

2021. szept. 15. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Milla
2021. szept. 16. 02:54
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Egyiket sem, mert gondolnék rá, hogy a kislányom lesz egyszer felnőtt is, és ezek a nevek komolytalanok.

Ha nagyon választani kéne akkor Norina, a többit semmi esetre se. Ma már minden 5. kislány Lara, Lora, Nara, Mia, Milla, Zia, Lea

2021. szept. 16. 06:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezek közül esetleg a Norina. Még ha nem is tetszik ez egy teljes név, nem csak ilyen becenévszerű.
2021. szept. 16. 06:52
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

Ezek nem is nevek. Egymás mellé rakott betűk.

10 év múlva komplett iskolai osztályokat fognak így nevezni.

Elhiszem hogy aranyos meg bájos, de felnőtt nőként hogy lehet majd élni ilyen névvel??

2021. szept. 16. 07:34
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

Ezt a hülyeséget, hogy egymás mellé rakott betűk. Minden szó egymás mellé rakott betűk, hiszen egymás mellé rakott betűkből lesz a szó. 😂

Most divatosak a rövid nevek, talán a Nara kevésbé felkapott, ha nem szeretnél gyakori nevet adni. Szerintem semmivel sem komolytalanabb, mint egy Éva.

2021. szept. 16. 07:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Norina
2021. szept. 16. 08:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyiket se. A Milla tetszik,de inkább külföldön adnám. Esetleg adnàm a Kamillát és azt lehet Millának becézni.
2021. szept. 16. 09:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tetszenek. Talán a Milla úgx hogy Mila.
2021. szept. 16. 10:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem szép nevek, bármelyik lesz a befutó, nem vállalhatatlanok. Viszont személyes ízlésem szerint inkább variálnék, ugyanis én nem kifejezetten szeretem a rövid neveket. Lora helyett Loretta szuper lehetne, egyébként ez a kedvencem.

Milla helyett Mila, nekem így jobban bejön, de csak azért, mert kB minden második kislány aki született a környéken Milla lett (a Bella még a másik nagyon népszerű a kerületben)

A Norinát, Narát és Larát nem adnám, a Norináról egy rossz hírű influencer jut eszembe, a Nara és Lara meg nekem olyan semmilyen, se jelentése és számomra olyan hatást kelt mintha személyiség se lenne mögötte. Szépek, de semmilyenek.

De mondom, ez a személyes ízlésem, a Lora a legszebb, majd a Milla.

2021. szept. 16. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!