Szép név az Edvárd?

Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Így, fonetikusan leírva borzalmas. Angol nyelvű országokban jó, de itt nem. (Úgy szintén Walesi bárdok XD)
2021. szept. 10. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Maga a név Amerikában Angliában nem rossz viszont itt Magyarországon nem adnám mert itthon valószínűleg mindenkinek vagy az alkonyat vagy a walesi bárok jut eszébe az embereknek és ettől itthon nehéz elvonatkoztatni emiatt lehet hogy gúnyolni csúflni fogják. Persze lehet hogy nem de én nem vállalnám ezt az úgymond kockázatot a gyermekekre való tekintettel attól függetlenül hogy nekem tetszik e vagy sem.
2021. szept. 11. 00:24
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Nekem tetszik. Érdekes, mert a környezetemben 2 kisfiúsnál is ez a neve, és egyik sem cig*ny.

Az Ollókezű Edward gyerekkorom kedvenc filmje, nekem inkább ez ugrik be.

2021. szept. 11. 00:26
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2021. szept. 11. 00:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen én is rögtön az Alkonyatra asszociáciálok.Viszont úgy vagyok vele h azok a babák akik most születnek vagy mondjuk 5 évvel ezelőtt születtek,már nem igazán tudják mi az az alkonyat.
2021. szept. 11. 12:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán fogják tudni*
2021. szept. 11. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is rögtön az Alkonyat ugrik be, de azt tényleg nem annyira fogják már ismerni a gyerekek.

Viszont szerintem ettől függetlenül sem szép név, nem bírom az ilyen fonetikusan leírt angolszász neveket. Oké, hogy ennek az írásmódja nem annyira tér el, de ettől nem lesz jobb. Olyan Májköldzsekszon kategória nekem.

2021. szept. 12. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!