Névválasztás, segítség! Melyik névre szavaznátok az alábbiak közül? A vezetéknév Törő.
Figyelt kérdés
Viktória, Bernadett, Regina, Bettina, Natália, Renáta.2021. szept. 4. 15:45
11/23 anonim válasza:
Valaki indokolja már meg, hogy mi nem hasznos azon, hogy válaszolnak a kérdésre ???
12/23 anonim válasza:
Szerintem is a Bernadett hangzik a legjobban a vezetéknévhez.
13/23 anonim válasza:
Csikmari
Félretéve a viccet: Bettina, de a Diána jobban hangzana
15/23 anonim válasza:
Viktória vagy Regina.
Szabolcsi vagy?
16/23 anonim válasza:
Én kerülném az R-rel kezdődőket, illetve azt, amiben ugyanígy ismétlődik a t, r hang, tehát a Regina, Renáta, Viktória nálam kiesne.
A felsoroltakból a Bernadett a legjobb szerintem, utána a Natália. A Bettina kicsit pattogós ezzel a névvel, de még elmegy.
17/23 anonim válasza:
Natália, Regina. Mivel a vezetéknév eleg kemény hangzású, a Natáliát választanám, jobban hangzik.
18/23 anonim válasza:
egyetértek az előttem válaszolókkal, én is kerülném az r kezdőbetűs keresztneveket.
szerintem a felsorolt nevek közül a bernadett illene a legjobban a vezetéknévhez. valahogy olyan szépen folyik a kettő együtt.
19/23 anonim válasza:
A ket RE-vel kezdodot kilonem mert igy kiejtve h RőRe nem az igazi.
Bernadettet valasztanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!