Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tehet bármit is a szülő,...

Tehet bármit is a szülő, hogyha évvesztes a gyermeke és nem szeretné még egy évet óvodába hagyni?

Figyelt kérdés
Jövő szeptemberbe tölti a kislányom a 6. évét, így évvesztes. Viszont nem szeretném, hogy 7 évesen kezdje az iskolát. Tudom milyen, én is az vagyok.
2021. szept. 2. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Augusztusban születtem, de csak 7 évesen kezdtem a sulit. Nem éreztem semmi hátrányát.
2021. szept. 2. 22:32
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Persze

Nevtan szakvélemény. Én anno októberiként mentem szeptemberben. Az egyetlen hátrány, ami ért, hogy furán néztek rám, mikor anyuval mentem beiratkozni az egyetemre, mert nem voltam még 18.

2021. szept. 3. 06:15
 13/14 anonim ***** válasza:
35%

Csak akkor, ha iskolaérettnek ítélik.

Én 7 évesen kezdtem sulit, nem lett hátrányom. A gyerekem is, inkább a kisebbek közt van méretre is, súlyra is, és érettségre is.

Ne a kort nézd, a gyereket!

2021. szept. 3. 06:37
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindegy hogy tud e 30 percet figyelni egyfolytában,iskolában nincs beszoktatás,stb ne azt nézd hogy 6 éves akkor suliba mehet,hanem érett e minden szempontból iskolára.
2021. szept. 4. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!