Fel lehet jelenteni a gyámügynél, el lehet venni tőle a gyereket, hogyha anyukás facebook csoportokban kuncsorog az anyuka élelemért meg ruhákért, de smink, körmös, fodrászra jut?
Kismamás, anyukás csoportban többször összefutottam a hölggyel, mindig ugyanazzal kezdi, hogy hatalmas nagy szegénységben neveli a fiát, most benti cipő kell, farmerkabát, stb.
Már 3 csoportban láttam a posztját, hogy élelemre kell lóvé, mert "hatalmas nagy szegénységben neveli a fiát, de műköröm, afro fonás, hajfestésre telik.
És mit akarsz kezdeni majd utána? Neveled a gyereket vagy elégedetten hátradőlsz, megveregeted a vállald, hogy de ügyes voltam?
Szánalmas vagy, törődj a saját dolgoddal.
Felesleges mert nem fog történni semmi. Ha utána eladja amit ingyen kapott nem szép dolog, de sokan csinálják ezt.
Körmös fodrász stb... Erről annyit, hogy kinek mi a drága? Lehet egy barátnője ingyen csinálja neki, rajta gyakorol, kedvezményesen csinálja stb.
Én is láttam már hasonló anyukát ráadásul 6 vagy 7 gyereke volt 4 5 apától. Akik segíteni szeretnének és tudnak neki had tegyék.
Mellesleg nincs körmöm, sose sminkelek, fodrászhoz is vágatni járok kB félévente és 1 gyerekem van 1 apától. Gyermekvédelemben dolgozom szóval ha a gyerekek amúgy nem szenvednek hiányt akkor ilyen dologért nem kellene bántani őket...
Honnan veszed hogy arra futja?
Képek alapján? Mert azok lehetnek régi képek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!