Anna.
A lányom neve. Egyszerű, jól érthető, nem országhoz kötött. Gyerekként szerettem bele, sosem érdekelt, hogy másnak tetszik e, vagy gyakori e. Ez utóbbit hallgattam amúgy legtöbbet, hogy minden második gyereket így hivnak, válassz másikat. A születésé évében ez volt a leggyakrabban adott női név. Az azóta eltelt 18 évében egyetlen ilyen nevű se volt a környéken a korosztályban, sőt, az ismeretségi körben is egyetlen ilyen nevű, nálam jóval idősebb nő van.
Ezek kb minden ötödik ember neve főleg az Anna
Nekem a Zora tetszik az olyan különleges meg olyan emberrel nem nagyon fogsz találkozni
"Ezek kb minden ötödik ember neve főleg az Anna"
Valóban, ahogy írtam, az én gyerekem születési évében ez volt a leggyakrabban adott név. Azt is írtam, egy ilyen nevű, nálam idősebb nőt ismerünk ezzel a nevvel és sosem volt ilyen nevű a környéken a korosztályában. A név gyakoriság semmit nem jelent. A te környékede minden ötödik gyerek Anna, nálunk meg nincs másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!