Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik tetszik ezek közül a...

Melyik tetszik ezek közül a legjobban és miért?

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Anna.

A lányom neve. Egyszerű, jól érthető, nem országhoz kötött. Gyerekként szerettem bele, sosem érdekelt, hogy másnak tetszik e, vagy gyakori e. Ez utóbbit hallgattam amúgy legtöbbet, hogy minden második gyereket így hivnak, válassz másikat. A születésé évében ez volt a leggyakrabban adott női név. Az azóta eltelt 18 évében egyetlen ilyen nevű se volt a környéken a korosztályban, sőt, az ismeretségi körben is egyetlen ilyen nevű, nálam jóval idősebb nő van.

2021. aug. 29. 08:40
 12/22 anonim ***** válasza:
37%
Virág (így hívják a lányomat) és Lilla (ez lett volna a neve, ha a második gyermek is lány lesz). Szép, hagyományos magyar nevek. És nincs belőlük tucat számra.
2021. aug. 29. 09:29
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Petra, mert gyerekkorom óta tetszik, és ha lányom lesz, így fogják hívni.
2021. aug. 29. 10:48
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Szófia,Lilla,Anna.
2021. aug. 29. 12:22
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

Ezek kb minden ötödik ember neve főleg az Anna

Nekem a Zora tetszik az olyan különleges meg olyan emberrel nem nagyon fogsz találkozni

2021. aug. 29. 18:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó én vagy 4 Zorát vagy Zórát ismerek 5 éves kor alatt🤣
2021. aug. 29. 18:08
 17/22 anonim ***** válasza:

"Ezek kb minden ötödik ember neve főleg az Anna"

Valóban, ahogy írtam, az én gyerekem születési évében ez volt a leggyakrabban adott név. Azt is írtam, egy ilyen nevű, nálam idősebb nőt ismerünk ezzel a nevvel és sosem volt ilyen nevű a környéken a korosztályában. A név gyakoriság semmit nem jelent. A te környékede minden ötödik gyerek Anna, nálunk meg nincs másik.

2021. aug. 29. 19:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a Zora ezek közül a legkülönlegesebb, legszebb; meg még most egyelőre talán ez kevésbé gyakori, mint a többi, de a többi név is gyönyörű, amit írtál.
2021. aug. 30. 18:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Emese
2021. aug. 31. 10:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Lilla, Szófia, Szofi
2021. szept. 13. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!