Van itt olyan aki beavatkozások nélkül szült? Semmi gátmetszés , Semmi császármetszés
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 19:30
A kérdező szavazást indított:
Én igen
Nálam voltak beavatkozások
36 szavazat
1/9 anonim válasza:
Oxyt kaptam (szerintem feleslegesen), de hagytak nègykèzlàb, fèlhomàlyban szülni, ès nem vàgtak belèm.
2/9 anonim válasza:
Lehet nem releváns, mert én otthon szültem, de nekem semmi beavatkozás nem volt.
3/9 anonim válasza:
Indítottak ugyan ballonnal, burkot repesztettek és oxit kaptam de ennyi, sem fájdalomcsillapító, sem vágás, sem semmi egyéb nem volt, teljesen sérülésmentesen jöttem ki a szülőszobából.
4/9 anonim válasza:
Elsőnél volt gátmetszés, másodiknál nem, viszont szakadtam.
5/9 anonim válasza:
Nem vágtak sehol, de repedtem én is.
Egy burokrepesztést nem számítva abszolút beavatkozásmentesen szültem. Sem oxi, sem fájdalomcsillapítás, sem beleszólás a pózba vagy az akármibe, teljesen rám volt bízva minden. Jó volt.
6/9 anonim válasza:
1nél volt oxi, amit lebontott a szervezetem, majd gátmetszés 4.5kg volt a fiam.
A másodiknál semmi bementem sétálgattam, fájtam felfeküdtem mondta 5 fájást vár majd, 4 nél szóltam hogy nyom lent valami, bekukkolt ott volt a feje, hívta a dokit aki könyökölt a lábamon miközben a szülésznő dolgozott. A doki a végén öltött 1-2 ennyi.
A 3.nál, aki kb első is lehetne 20 év szünet volt a szülések közt, oxit kaptam indított volt, de ennyi.
7/9 anonim válasza:
Majdnem. Bár császároztak volna, három órát kínlasztottak a kitolással, jó fájásgyenge lettem, mire kaptam egy kis oxyt, és végre sikerült kitolni a gyereket. Nekem nem volt jó élmény egyáltalán. Én voltam a szobában a "legtermészetesebben" szülő, mégis én néztem ki messze a legsz.arabbul.
8/9 anonim válasza:
Nálam semmi nem volt, a doki és a szülésznő szavakkal bíztatott, kb kidrukkolták belőlem a gyereket. A szülésznő valamit matatott odalent, hogy ne szakadjak, de nem tudnám megmondani mit csinált, mert a világomat nem tudtam. Sikeresen megúsztam beavatkozás, repedés, varrás nélkül.
9/9 anonim válasza:
Nálam semmilyen beavatkozás nem volt, oxitocin sem, így is nagyon rohamos volt. Nem vágtak, nem repedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!