Pàrom nem akarja meg venni a kocsit,szerinte még ràér.
Ugy értem az elsö honapban kihagyhato.
Szerintetek?
2008. dec. 10. 17:22
1/7 anonim válasza:
De hogy is.Vedd meg.Èn a lányomat ma´r 2 hetesen kivittem tavaj.Overál,hordozótáska,pléd.+letakartam a kocsi tetejét.20 perceket voltuk kinnt elözször,pedig hideg volt.
Azóta sincsen szerencse´re semmi baja a lányomnak.
10 hónapos kisla´ny anyukája.
2008. dec. 10. 17:24
2/7 anonim válasza:
Óh bocsi..Nem tavaj,hanem még idén....Februa´rban
2008. dec. 10. 17:25
3/7 anonim válasza:
Első perctől.Családi házban lakunk,és először mivel nyáron született a folyósón tologattam,majd a kertben,és elég hamar, 2 hetesen megvolt az első sétánk.Azóta is állandóan használom,sztem,érdemes megvenni,hisz kelleni fog,persze nem tudom mibe vinnéd sétálni,tanácsadásra stb.
2008. dec. 10. 17:25
4/7 anonim válasza:
Szia,persze,ha nincs köd,"már" 2 hetesen kiviheted a picit,hidd el jót tesz neki a friss levegő.Meg ha megszületik lesz millió más dolgotok,mint babakocsi után rohangászni... Sztem is vedd meg,ki fogod használni.:)
2008. dec. 10. 18:05
5/7 anonim válasza:
Vedd meg mindenképp. Nem csak levegőzéshez jó, én pl. akkor is használtam, ha elmentünk anyuékhoz, mert ott abban jól tudott aludni, amíg mi beszélgettünk vagy kajáltunk. Egyik barátnőm meg az étkezőbe vitte ki mindig a picijét a babakocsiban, hogy amíg ő főz a konyhában, közel legyen a picur és hallja, mit csinál.
2008. dec. 10. 18:41
6/7 anonim válasza:
Én a szobában is szoktam benne tologatni, amikor fáj a pocija v csak "befárad" és nem tud aludni. Ott mindig elalszik. :) (séta közben is jókat szundít benne) Mi is hamar kimentünk, 10 napos volt a törpi. Persze jól beöltöztettem (bundazsák v mi a csuda a neve, sapi, összezippzározható pléd), a kocsit meg rendesen kibéleltem (vagy 4 réteg cumó volt alatta).
Vedd meg, nem fogod megbánni!
Ja, és a kicsivel nem lesz lehetőséged jó alaposan körülnézni, h milyet is szeretnél. Meg hova teszed addig, míg vásárolsz? Fogod a kezedbe?
Győzd meg a párodat, vegyétek meg!
2008. dec. 10. 19:19
7/7 anonim válasza:
Egyet értek.Mindenképpen kell a kocsi.Nekem akkor is nagy segítség,amikor megyek bevásárolni.Csak bedobom a cuccokat alulra a kosárba és nem kell cipelnem.És levegőzni is a babakocsiba szoktam kirakni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!