Én sajnos 14 éves koromban híztam nagyon sokat. Előtte mindig sovány voltam. Egy év alatt híztam meg 45 kilóról 55-re. 12 éves korom óta 165 cm vagyok, azóta semennyit sem nőttem, viszont tíz kilót híztam. Ezt a mai napig sem voltam képes elfogadni. Utálok a mostani testemben élni. Ugyanúgy akarok kinézni, mint régen, amikor még az egész életem sokkal szebb volt. 17/L
2021. aug. 16. 12:51
12/18 anonim válasza:
Kedves utolsó, testképzavarod lehet, mert a 165 cm-hez az 55 kg teljesen normális és egészséges, ne aggódj miatta. Kamaszkorban nőiesedik ki mindenki, így fogsz tetszeni a fiúknak, és így leszel képes gyereket kihordani. A régi jó emlékeidet ne az akkori külsődhöz társítsd.
2021. aug. 16. 16:16
13/18 anonim válasza:
Az én gyerekemnél most van egy növekedési ugrás, 7 éves. Tegnap még egy szendvics csúszott, ma meg már 3 zsemlét meg tud enni egy étkezésre, vagy egy EGÉSZ pizzát egyedül! Nyilván nem egy nap volt a váltás, de pár hónap alatt játszódott le ez. Nagyon lesek, hova tűnik ez a rengeteg kaja, mert egyelőre nem nőtt se széltében, se magasságra, kifejezetten vékony gyerek, de most van egy váltás(a fogváltásnál is), érik, változik, több étel kell neki.
2021. aug. 16. 16:38
14/18 anonim válasza:
#12.
Gyűlölöm, hogy egyes undorító férfiak utánam füttyögnek az utcán. Nem akarok nekik tetszeni. Én egyedül önmagamnak szeretnék megfelelni, az pedig csak soványan menne. Gyermeket pedig soha nem szeretnék. Undorodok a nőiesség minden formájától. Sajnos kezd olyan alakom lenni, mint az anyámnak, aki bántalmazott engem. Nem akarok úgy kinézni, mint ő. Sosem fogom tudni elfogadni, hogy megváltozott a testem. 17/L
2021. aug. 16. 18:06
15/18 anonim válasza:
Nálunk akkor volt hízási hullám amikor kamaszodni kezdtünk. Szóval felsőben. Akkor jött az hogy az a menő aki laza és nem törődöm. Tesin a menők inkább elsunyizták a mozgást és a matracokon lógtak. Suli után inkább online játszani a haverokkal volt divat. Ha átmentünk egymáshoz rendeltünk pizzát, mert az olyan felnőtt dolog. Alap volt hogy egyet megeszel egyedül de ha már mondjuk másfelet betoltál akkor voltál igazán király. Nem tudom pontosan miért, talán mert akkor felnőttebb vagy ha többet eszel, de passz. De ennek nem volt azonnal nyoma. Viszont olyan 2 év után meglátszott már rendesen. Majdnem mindenkinek lett hasa. Voltak páran akik rendesen el is híztak. Inkább fiúknál volt ez. A lányok szerintem érzékenyebbek a súlyukra. Meg ők amúgy is máshogy serdülnek meg máskor, vagy nem tudom.
2021. aug. 16. 21:11
16/18 anonim válasza:
Nálam fordítva volt. Kicsiként tök dagadt gyerek voltam, csúfoltak is miatta.
Aztán harmadik osztályban kezdtem megnyúlni. Onnantól már nem volt gond a súlyommal.
3 gyereket szültem, még mindig 53 kg vagyok 165 centihez :)
A nagyobbik lányom kicsiként vékony volt, aztán másodiktól kezdett hízni, tavaly óta még nyúlik és most megint vékony 12 évesen, csak nőies formája lett :) A kisebbik lányom 8 éves, de rajta még nem történt változás, átlagos alkatú.
Szóval nálunk fordítva voltak a dolgok.
2022. szept. 29. 08:56
17/18 anonim válasza:
Fiúk 8-9 éves korban kezdenek nagyon hízni. Rokonságban 2 kisfiú van, nem egy családban. Szinte egyszerre híztak meg 9 éves korukban.
2022. szept. 29. 22:18
18/18 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem. Mondjuk én 10 éves kor környékére tettem volna a fordulópontot. Ismerős és rokoni körökben is láttam ahogy az addig átlagos alkatú kisfiú szinte zabálni kezd, de ráhagyják mert hagy egyen a gyerek meg növésben van. Ismerek olyan anyukát, aki ezt olyan mértékben túltolja, hogy ahelyett, hogy megmondaná a gyerekének, hogy ne egye magát rosszullétig inkább megy a pocaksimi meg a büfiztetés kaja után. Plusz ehhez még hozzájön hogy ilyenkortájt szerintem csökken is a mozgásigénye a gyereknek. Így meg várható, hogy elhízik.
Sajnos te nem tudsz mit csinálni ezzel. Nem lehet megmondani másoknak hogy éljék az életüket, vagy hogy neveljék a gyereküket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!