Milyen lenne a jó babakocsi?
4hónapos Picurunk van.Kis sullyal,időben született. Szeretnénk neki venni egy jó kis kocsit.Olyasmit szeretnénk ami könnyű,s esetleg esernyőre összecsukható.
Nehéz egyedül levinni a 6lépcsőn és a lifttel egyedül.Legyen bolygós a kereke(ez fontos lenne!!)
Jó lenne ha mózeses lenne,mert most még mozes kell neki ugy tudom. Meddig kell az neki?
Most egy Roan tipusú lapra csukhatósunk van.Ennek van ülés része is de még nem ülhet benne. Szeretnénk többet sétálni..

Szerintem már nem kell mózes a kisbabádnak, nem jelent problémát szerintem ha már nem teljesen vízszintesen fekszik.
Mi Espiro Active-ot vettünk második kocsinak, nagyon bevált. Mindenhol más súlyúnak írták, de kb. 7 kg lehet, szóval nem nehéz. Én az elsőre cipelem fel benne a 12 kg-os csemetémet, de nem jelent gondot mert jó fogása van. Van hozzá lábzsák, esővédő is. Nagyon masszív kocsi, 20 kg-ig használható. Nálunk ez nagyon fontos szempont volt, mivel a csemete elég gyorsan nő. Majdnem vízszintesig dönthető fokozatmentesen (kb. 170fokig), állítható a lábtartó is.
Így néz ki:
Köszi szépen! Nem néz ki rosszul:) Csak kicsit drága,főleg hogy csatos hordozót is szeretnénk neki venni majd idővel.
Amit belinkeltem az milyen lehet??

Megnéztem neked az általad belinkelt kocsit. Nekem egy kicsit nehéznek tűnik (10,5 kg-nak írják) és szerintem semmivel nem lennél beljebb ezzel a kocsival mint a jelenlegivel, szóval én erre a helyedben nem cserélném le. Az ár egyébként nem rossz érte, már láttam 35 ezerért is használtan ugyanezt a típust. Egyébként jónak tűnik, masszív meg minden, de én nem cserélnék erre a helyedben.
Egyébként igazad van, az általam ajánlott espiro active kocsi tényleg nem a legolcsóbbak egyike, főleg a 2010-es modell. De lehet még néhány helyen kapni a tavalyit is, az "csak" 22990 Ft.
Mindenesetre szerintem ne ezt vedd meg, amit belinkeltél, nézz még körül egy kicsit. Sportkocsiból érdemesebb újat venni egyébként, mivel azt nyúzzák a legtovább az anyukák. Nem ritka, hogy túlterhelik a babakocsit, mert nem egy gyerek utazik a kocsiban, stb. Szóval azok vannak a legjobban lestrapálva.

A Baby Design kocsik nekem nem tetszenek. Mikor az Espirot vettem, eredetileg egy Baby Design Bunny kocsit akartam venni. Aztán amikor megláttam élőben az üzletben, akkor gyorsan le is beszéltem magam róla. Nem tűnt valami masszívnak és jó minőségűnek. Elég olcsó volt, de olyan is.
A Cam portofino jónak tűnik, de nem igazán látom át, hogy ez nektek miben lenne előrelépés a jelenlegi járgányotokhoz képest. Ugyanúgy lapra csukható, ugyanúgy meglehetősen nagy és gyanítom nem sokkal könnyebb.
Azért ne vegyél még egy kocsit, hogy legyen +1. Gondold át, hogy mik azok a tulajdonságai a jelenleginek, amiért le akarod cserélni és azt is, hogy az újnak mit kell tudnia ahhoz, hogy érdemes legyen arra cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!