Rossmann online shop kérdés?
Sziasztok.
Rossmannból szeretnék online rendelni libero pelust. Láttam, hogy van rá 15% kedvezmény, azt le is vonja, viszont van 4db 10% végösszegi kuponom is, de azt nem tudom felhasználni.
Az lenne a kérdésem, hogy azt nem is lehet online csak üzletben, vagy a 2 kedvezmény nem összevonható?
Köszönöm :)
Az a baj, hogy nem ajánlja fel a felhasználást, csak látom az appban, hogy van 4db.
Sehogy sem jövök rá, hogy hogyan tudom érvényesíteni. Mert a libero kupon “magától” aktivalodott.
Nem tudom, hogy csak én nem jövök rá hogy kell felhasználni, vagy csak egyszerűen nem lehet a kettőt együtt. ( legalábbis online )
Szia!
A webáruházban történő vásárlások során kizárólag az egyedi termékeket érintő egyéb időszakos kedvezmények érvényesíthetők, a vásárlás végösszegét csökkentő egyéb időszakos kedvezmények nem. A vásárlás végösszegét csökkentő egyéb időszakos kedvezmények jelenleg kizárólag a ROSSMANN magyarországi üzleteiben vehetők igénybe. A ROSSMANN az üzleteiben és a www.rossmann.hu weboldal ROSSMANN+ menüpontja alatt megfelelően tájékoztatást nyújt arról, ha a vásárlás végösszegét csökkentő egyéb időszakos kedvezmények a webáruházban is érvényesíthetővé válnak.
Ezt találtam a honlapon, én úgy értelmezem, hogy a végösszegit csak boltban tudod felhasználni :(
Nagyon szépen köszönöm utolsó válaszoló! :)
Ment a zöld mindenkinek.
Nem tudom miért kellett lepontozni a válaszom, több üzletben is dolgoztam, soha nem lehetett sehol összevonni a kedvezményeket, de mindegy. 💁🏻♀️
(2. újra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!