Tényleg kötelező a Pcr teszt 5 évesnek fogorvosi ellenőrzés előtt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 15:13
2/15 A kérdező kommentje:
A fogorvosnál bejelentkezéskor. Azt mondták, orvosi vizsgálatra csak negatív Pcr teszttel vihetem.
2021. aug. 9. 15:26
3/15 anonim válasza:
5 éves nem lehet covidos ? Van fogorvos a családomban, ő jogosnak tartaná, ha csak pcr teszt után lehetne bejönni a rendelőbe.
4/15 A kérdező kommentje:
Bocs, csak 6 éves kortól kötelező-
2021. aug. 9. 15:36
5/15 anonim válasza:
6 eves kortól kötelező úgy olvastam
6/15 anonim válasza:
Az én fogorvosom nem kért semmit, az egész család most volt ellenőrzésen. Igaz a fogorvosom sincs beoltva. Fogröntgenre is elküldte a nagyobbik fiamat, tb. alapon az SZTK-ba, ott sem volt szó tesztről, simán megcsinálták.
7/15 anonim válasza:
Invazív beavatkozásokhoz kötelező. Az egszségesnek látszó gyerek is lehet hordozó.
Amúgy meg ebben az országban minden orvos azt csinál, amit akar - ha ő csak így vállalja, nem tudsz mit tenni.
8/15 anonim válasza:
Egyik fogorvosom sem kért..rendszeresen jàrok.a gyereknek sem kér.
Vidd máshova
10/15 anonim válasza:
Benne van hogy 18 alatt nem kell, de a kísérőnek, neked igen, ha nem vagy beoltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!