"Nyuszis" hely Budapesten vagy környékén?
1!
Nem hallottam ilyen esetről, de ha mégis ez történt az sem a gyerek hibája, hanem a felelőtlen szülőé.
Érdekes módon még az én 4 évesem is tudja hogyan kell szépen és kedvesen bánni az állatokkal. Nincs nagy titok, egyszerű meg kell tanítani nekik. Ha meg nem megy akkor nem kell ilyen helyre vinni a gyerekeket
Nyilván nem minden szülő hülye, így nem minden gyerek sem. Az unokahúgom sem fojtogatja a macskákat, de képzeld, még csak hozzájuk sem nyúl, ha látja rajtuk, hogy éppen nem tetszene nekik. Úgy gondolom a Catcaféban teljes mértékben képben vannak azzal, hogy mit csinálnak, és ennek megfelelően hoznak szabályokat és engednek be embereket. Márpedig jelenleg beengednek gyerekeket, miért is ne tennék? Ha valamelyik nem tud viselkedni, ott a szülőt kellene seggberúgni.
Ráadásul látom hamar elöntötte az agyadat a vér, az utolsó mondatot már nem sikerült értelmezni, ahol leírtam, hogy nem kell valódi nyúl legyen. Elég az is, ha egy játszótér melletti falon nyulak vannak festve. Persze szigorúan valami qrva veszélyes festékkel, amit ha egyszer megfog a gyerek, lemarja a kezét, hogy megtanulja a kis hülyéje, hogy a falra rajzolt nyulat nem simogatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!