Az Elina névhez tudnátok irni másik lány illetve fiu nevet?
Figyelt kérdés
Nézegettük mar a férjemmel a neveket de még nem igazán találtuk meg a megfelelő nevet. Egyenlőre még nem mutatta meg magát a kis pocaklakó. Szeretnénk ha nem lenne gyakori a neve ugy ahogy a nővérénél is tettük. Előre is köszönöm a válaszokat!2021. júl. 29. 21:41
1/10 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz a hasonlósághoz akkor esetleg Elvira,Elián
2/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk ha hasonlo lenne a név hisz két különböző gyerek és személyiség lesz.
2021. júl. 29. 21:51
3/10 anonim válasza:
De miért kell hasonló? Két külön emberek lesznek...
4/10 anonim válasza:
Csak azért írtam ,mert hozzátetted,hogy az Elina névhez....
5/10 anonim válasza:
Majdnem nekünk is Elinánk lett.😊
Mivel skandináv, főleg finn név, én errefelé keresgélnék.
Helena (Elina a Helena egyik variációja)
Janina
Linda
Nina
Viola
Edvin
Férfi név nehezebb, mert sok idegen hangzású vagy gyakori csak más írással (Áron - Aaron stb.)
7/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon felkapott lett az Elina név, és a hozzá hasonlók (Elena, Alina).
Ha nem szeretnêl gyakori nevet, akkor mondjuk fiú: Miklós, lány: Judit.
(Már érzem is a lepontozásokat. 😂)
8/10 anonim válasza:
Fiú: Kilián (a hangzása miatt)
Lány: Villő (mivel az Elina is skandináv, azon belül svéd-finn név, a Helena alakváltozata és a Villő is finn név)
9/10 anonim válasza:
Elina mellé lánynévnek a Liara nevet tudom elképzelni. 😊
10/10 anonim válasza:
Diána mondjuk. Mindkét név 5 betűs és 3 magánhangzós. De próbáld ki, hogy kimondod hangosan a neked tetsző nevet az Elinával,mintha hívnád őket és lehet valamelyik megtetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!