Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért utasítja el az anyatejet...

Miért utasítja el az anyatejet a baba?

Figyelt kérdés
Szopik is, illetve cumisüvegből is kapja a tejet. Egyik pillanatról a másikra elutasította a szopást, de cumisüvegből sem ette meg a tejet. Tápszert próbáltuk, aznap megette, de másnap már azt is csak nagyon nehezen. Eszik, de nagy sírások árán. Mi lehet ez? Fogzás miatt lehet? 4 hónapos.
2021. júl. 27. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
CUMIZAVAR
2021. júl. 27. 14:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen írni is akartam, hogy ezt a cumizavar témát hagyjuk. Az elejétől kezdve mindkét módon kapja a tejet. De ha cumizavar is lenne, cumisüvegből inná... Ezért nincs tippe a védőnőnek sem, hogy mi lehet a fogzáson kívül.
2021. júl. 27. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most indult ùjra a ciklusod, es menstrualni fogsz. Ez ideiglenesen megvaltoztatja a tej ìzèt. Hozza fog szokni, hogy havonta par napig mas ìzű a tej.
2021. júl. 27. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem szülés utáni első menstruáció előtt 3-4 nappal csinálta ezt, se a cicit nem fogadta el sem lefejve cumisüvegből.
2021. júl. 27. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
X idő után az én fiam is elutasította a lefejt tejet. Más. De az hogy a cici nem kell neki az igenis cumizavar. Akármikor előjöhet.
2021. júl. 27. 16:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Direkt úgy kérdeztem, hogy miért utasítja el az anyatejet, nem pedig a cicit. :)
2021. júl. 27. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szájpenésze nincs?
2021. júl. 27. 18:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg a fogzás volt az oka. Bekentük az ínyét, utána evett.
2021. júl. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!