Milyen piacképes szakmát (sulit vagy okj-s tanfolyamot) tudnék csinálni gyerek mellett?
Nekem van olyan ismerősöm aki gyártja a gyerekeket és mindenféle virágkötő, bérügyintéző és hasonló, még ennél is semmitmondóbb OKJ-ket csinál és büszkén posztol.
Levelező MSc-n, meg jó páran gyerek/gyerekek mellett nyomták. Kellene tudni milyen területen és milyen szinten lenne érdemes gondolkozni
Ez attól is függ hogy hol laksz? Saját vállalkozást szeretnél, v alkalmazott ként dolgoznál?
Van e nyelvtudásod?
Nálunk (agglomeráció) pl hiába van viszonylag sok fodrász. Csapni való az összes. A Bp árakat pedig megfizezni, úgy h idő és pénz a beutazás....
Így itt egy valóban jó fodr@sz megélne. De ehhez min 1 m ft kell (tanf 500e, felszerelés stb és még üzlethelység, marketing nincs benne)
Irodai munka nálunk van, de mindegyikhez kér nyelvtudást (indokolatlanul is) tb ügyintéző, ir. asszisztens, logisztikai asszisztens stb.
Kézápoló műkörömépítő tanfolyamot végeztem gyed alatt most, diplomásként. Egy porcikám sem kíván már másnak dolgozni,elviselni hülye főnököket, rosszindulatú kollégákat úgyhogy ezzel fogok foglalkozni.
Ahogy én látom aki még jól megél ebben a szakmában az a profi pillás, és a pedikűrös,főképp ha idősekhez megy házhoz ( illetve idősek otthonába)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!