Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen gyereke lesz a gonoszko...

Milyen gyereke lesz a gonoszkodó, rosszindulatú szülőknek?

Figyelt kérdés
Nem provokációból írom, csak elgondolkodtató. Sokszor olvasok választ olyan anyukától, aki segítségnyújtás helyett rosszindulatúan, kioktató hangnemben válaszol ahelyett, hogy szegény egyébként is kétségbeesett anyukát/kamaszlányt/kismamát megnyugtatna, segítene. Általában saját gyerekére hivatkozik, tehát van neki. Miért ilyen némelyik ember és vajon a saját gyerekének is így válaszol majd, ha segítséget kér?
2010. aug. 27. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

13:21!

Jó lenne, ha nem általánosítanál! ülője. Második válaszoló vagyok, ott leírtam, hogy nem mindenki olyan, mint a szülője.

Mert k.urvára nem mi választjuk meg a családunkat, és nem biztos, hogy a gyerek az anyjára, apjára akar hasonlítani!

2010. aug. 27. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Az előttem írónak, én vagyok a 13:21-es!

Melyik mondatomban olvastad, hogy MINDENKI olyan?!

Mindenbe bele tudnak kötni némelyek:(

Én nem írtam Rólad és a családodról. A SAJÁT ismeretségi körömről írtam világosan!

2010. aug. 27. 13:55
 13/15 A kérdező kommentje:

13:38-as. Gratula a 3 gyerkőchöz, meg a kitartáshoz. A stílussal van többnyire baj, nem feltétlenül a tartalommal.

Mellesleg ismerek olyat (Anyum kolléganője), akinek most 8 hós a gyereke és óránként (!!) szoptatja éjszaka. Majd elájultam, mikor meghallottam. (közben meg sokszor éjfélkor viszi haza a gyerkőcöt egy-egy partiról és naponta több órát kompoztatja, mert nem akar vele foglalkozni.)

2010. aug. 27. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:

13:55-nek!

Igazad van, az első mondatodat valahogy figyeljen kívül hagytam.

Elnézést kérek!

2010. aug. 27. 14:47
 15/15 anonim válasza:
Az én szüleim 25 éves koromig imádtak,egyetemre járattak,elvégeztem boldogan, stb.aztán 25 éves koromban apám úgy agyonvert hogy azt hittem ott halok meg, persze anyám mellé állt. a mai napig nem tudom miért csinálták ezt velem, talán irigységből.10 éve volt ez, voltam már pszichológusnál is , de az egyetemi szintről lesülyedtem a 6 általánosig attól az egy veréstől. azóta van férjem , gyerekem, van barátom, aki szeret, de még mindig cipelem ezt a terhet, most írok először róla azóta, hátha így ki tudom írni magamból.Már kérdeztem sokszor, hogy miért csinálta, de nem válaszol, vagy csak röhög, vagy múltkor pl, azt mondta, h azt hitte, h én karcoltam meg a kocsiját 3X, aztán kiderült, hogy vki rosszakarójuk volt. talán ha meghalnak, akkor vége lesz ennek az egésznek.én még kb.öt évet bírok ki így ilyen feszültségben,próbálom magam lekötni,házasság, gyerekszülés, munka, sok alvás,talán ha külföldre mennék,az megoldás lenne, csak a gyerek nagyon szeret óvodába, majd iskolába járni. Azt hiszem ez NAGYON SOKAT segített nekem, h valahova 10 év után ezt le tudtam írni, hiszen JOGOM VAN A SAJÁT ÉLETEMhez, NEM LEHET CSAK ÚGY VKIT AGYBA-FŐBE VERNI, úgy hogy ne tudjon róla senki!!!!
2011. jan. 28. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!