Hagyjam csalodni az apjában és megvegyem én?
1 évvel ezelött elkezdett nyúzni a gyerek hogy vegyek neki olay station. A kisbarátjának is van és vannak olyan játékok amik nekik is valók. Én mondtam neki hogy nagyon drága anyának erre nincs pénze,idegesitett is már mert naponta többször rágta a fülemet. Mondtam mond apádnak neki van erre pénze.
Az apja külföldön dolgozik-gyerektartást havi 20 ezret fizet és hiába szolok neki hogy ez kevés,a gyerek már nagyobb magasabbak a kiadások nem emel. Fenyeget ha bíroságra viszem akkor nem utal semmit. Hónapok mire külföldön el tudják érni h fizessen és majd akkor röhögve oda adja egy összegbe,addig csináljak amit akarok. Nekem a nyugalom fontosabb és beosztással kijövök a pénzböl igy is,de ps-re azért nincs pénzem.
Az apja azt mondta neki ha tanév végén ötös lesz mindenből vesz neki. Mindenből az lett,csak a magatartás 4es.
Most fog jönni az apja,de eszébe sincs ps-t venni neki. Szerinte nem 7 évesnek való. A gyereknek is csak azért mondta mert ugy gondolta 1 év alatt elfelejti majd. De ő meg nagyon várja hogy az apukájától megkapja.
Van némi megtakaritásom abbol használtam tudnék neki venni egyet. De nem szivesen nyulok hozzá,kitudja mi lesz még ősszel,4. Hullám stb...
Ha az apja nem veszi meg,megvennétek neki ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!