Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért így keresnek az Anyukák?

Miért így keresnek az Anyukák?

Figyelt kérdés
Ha van valakinek játszószőnyege, 68as rugdalózója stb az "ne tartsa magában" :D Ezeket a dolgokat senki sem magában tartja. Miért nincs agyuk az anyukáknak, hogy egy értelmes mondatot megfogalmazzanak?
2021. júl. 9. 14:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

Biztos viccesnek gondolják, valaki elkezdte és ugye egy bolond százat csinál vagy csak szimplán átmásolja amit valaki már megírt. Ugye úgy egyszerűbb és nehogy már megerőltessük magunkat.

Nekem a “nemet váltott a gólya” megfogalmazás nem tetszik, ezt is egyre többet látni. 🤦🏻‍♀️

2021. júl. 9. 14:56
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Én nem szoktam így keresni, máshogy sem, de egy cseppet sem zavar, hogy más hogyan fogalmaz, nem tetszik, haladj tovább, ennyi.
2021. júl. 9. 15:06
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Komolyan ez a legnagyobb gondod?
2021. júl. 9. 15:07
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Most tényleg nem érted, hogy ez mit jelent?

Nem mindenki hirdet meg mindent, amilye van, de ha valaki keres, akkor "előhozakodhat vele".

2021. júl. 9. 15:11
 5/17 anonim ***** válasza:
33%
#4 Amilye 🤦🏻‍♀️
2021. júl. 9. 15:13
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

De van, aki "magában tartja", azaz nincs róla tudomása másnak. Ez egy szófordulat. Ergo ez egy értelmes mondat, csak neked nem tetszik. (Még nagymamám szájából is hallottam, szóval nem hinném, hogy újkeletű a dolog.)

Nem mindenki hirdeti meg a baba cuccait(köztük én sem), de ha valaki keres valamit amim van, akkor el szoktam neki küldeni.🙂

1es, ezt a gólyásat még nem is hallottam 😂

2021. júl. 9. 15:28
 7/17 A kérdező kommentje:
Információt lehet magadban tartani,de nem egy adott tárgyat. Amúgy nem ez a legnagyobb problémám :D A gólyásat még nem láttam én sem.:D
2021. júl. 9. 15:36
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Itt is az információt tartja magában, hogy neki van, nem a tárgyat.
2021. júl. 9. 15:37
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
De ki az a hülye (te), aki nem tud interpolálni? Egyértelmű, hogy nem szó szerint a tárgyat tartja magában, egek! Csak a hülye érti így.
2021. júl. 9. 15:40
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. júl. 9. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!