Ilyen hősègben kimentek gyerekkel?
Most is épp kint vagyunk. Kora reggel ha menni kell boltba azt gyorsan elintézzük. Aztán majd délután 3 után jövünk ki az udvarra medencézni. Árnyékban van a medence. Vagy kimegyünk a stranrda.
Játszira viszont nem mostanában mentünk. Oda csak úgy ha hűvösebb van és 5-6 óra előtt nem
Kertesben igen, lakásból nem.
Mert kertesben bármikor beszaladhatunk enni-inni-pisilni és lehet pancsolni, és az se baj, ha csak öt percet maradunk, míg lakásból egy óránál kevesebbért nem is érdemes összekészülni és a játszón szarrá égünk.
Első gyerekkel kimentem ilyenkor is, mert korán kelő volt. 7-re kint voltunk, 11-re vissza.
Második hajnalban ébred, 8-kor visszaalszik, nem jutunk ki értelmes időben, így csak este 7 után jutunk ki.
Délelött úgy 8tól 11ig kinn vagyunk, majd ugy 5fele este 9ig.
2 éves a fiam. Ő bírná, be se jönne. Én viszont 27hetes terhes vagyok, na én nem bírom 🙈🤣
Panelban lakunk, igen, kimegyünk 17től.
De 16re megyek érte az oviba, és kint vannak ott is az udvaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!