Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen hősègben kimentek...

Ilyen hősègben kimentek gyerekkel?

Figyelt kérdés
Àltalàban sokat vagyunk kint, de ma nem bìrtuk :/ Màs is van ìgy, vagy mi nem bìrjuk elèggè a meleget? Este megyünk majd vìzpartra vagy jàtszótèrre.
2021. júl. 8. 17:00
A kérdező szavazást indított:
Kimentünk ma is
Ki sem dugtuk az orrunk
Kimentünk, de a szokàsosnàl rövidebb időre
Majd csak este megyünk ki
62 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem szabad ilyen melegben kimenni. A babák, kisgyerekek hőháztartása nem úgy működik mint a felnőtteké, könnyen hőgutát kaphat. 6nál előbb ki sem dugom az orrom én sem
2021. júl. 8. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Most is épp kint vagyunk. Kora reggel ha menni kell boltba azt gyorsan elintézzük. Aztán majd délután 3 után jövünk ki az udvarra medencézni. Árnyékban van a medence. Vagy kimegyünk a stranrda.

Játszira viszont nem mostanában mentünk. Oda csak úgy ha hűvösebb van és 5-6 óra előtt nem

2021. júl. 8. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kertesben igen, lakásból nem.

Mert kertesben bármikor beszaladhatunk enni-inni-pisilni és lehet pancsolni, és az se baj, ha csak öt percet maradunk, míg lakásból egy óránál kevesebbért nem is érdemes összekészülni és a játszón szarrá égünk.

Első gyerekkel kimentem ilyenkor is, mert korán kelő volt. 7-re kint voltunk, 11-re vissza.

Második hajnalban ébred, 8-kor visszaalszik, nem jutunk ki értelmes időben, így csak este 7 után jutunk ki.

2021. júl. 8. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Délelött úgy 8tól 11ig kinn vagyunk, majd ugy 5fele este 9ig.

2 éves a fiam. Ő bírná, be se jönne. Én viszont 27hetes terhes vagyok, na én nem bírom 🙈🤣

2021. júl. 8. 17:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Reggel kb 9-10 közt kint voltunk, fél 7 fele még kimegyunk. 16 hós, lakásban lakunk.
2021. júl. 8. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Reggel mentünk,ahogy felkeltünk.
2021. júl. 8. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak medencézni, és sarazni (homokozóban)
2021. júl. 8. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Árnyékos az udvarunk, reggel 7-től kb fél 11ig kint vagyunk. Medencezunk. Msjd kb 3tól fürdésig, vagyis 7ig szintén. Fagyizunk, medence.
2021. júl. 8. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Panelban lakunk, igen, kimegyünk 17től.

De 16re megyek érte az oviba, és kint vannak ott is az udvaron.

2021. júl. 8. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Kimegyünk, reggel 8-10-ig minden nap játszótérre, lakásban lakunk udvar nélkül, mennünk kell, de egyszer, reggel megyünk.
2021. júl. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!