Sosem találkoztam ilyennel, elvileg így kellene számolni a kínai fogantatási naptárat. Mivel
Ott ugye máshogy kezdődik az év és az életkort is máshogy számoljàk. Egy barátnőm küldte át. Néhàny ismerősre megnézve elég nagy százalékban bejött.
Nekem az első gyerekre nézve bejött. Második még csak 8 hetes, úgyhogy nem tudom :)
2021. júl. 3. 17:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Mèg nem tudom
38 szavazat
1/9 anonim válasza:
Igwn és Nem.
Nem néztem meg a táblázatot, de vegyes ikreim lettek
2021. júl. 3. 17:37
2/9 A kérdező kommentje:
Jogos, arra nem tér ki 😅
2021. júl. 3. 17:38
3/9 anonim válasza:
Ha 8 hetes vagy akkor ez a táblázat nem is mutatja, mivel csak 2021 februárig írja :D
2021. júl. 3. 17:45
4/9 anonim válasza:
Nekem fiút ír a táblázat, de lányom van :)
2021. júl. 3. 17:48
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, nyilvan nekem még nem is mutatja. 2021/22-es verzió is van, de hiába teszem be, azt még sokan úgy semmfogjàk tudni biztosra írni. Nyilvan ez csak kivancsisag :)
2021. júl. 3. 17:52
6/9 anonim válasza:
El nem tudom kèpzelni, hogy valaki ezt komolyan veszi. 50% az esèly hogy fiú vagy làny tehàt 50 % az esèly hogy vèletlen eltalàlja valakinek a tàblàzat. Akinek bejön az tènyleg azt hiszi, hogy akkor ez igaz???
2021. júl. 3. 18:42
7/9 anonim válasza:
Nekem mindkét gyereknél bejött, de lehet, csupán véletlen.
2021. júl. 3. 18:53
8/9 anonim válasza:
Van még olyan buta aki ezeket beveszi? A fogantatást kizárt tudni, mert senki sem tudja, mikor ér a spermium a petevezetőbe, mikor egyesül a petesejttel, és a zigóta mikor ágyazódik a méhfalba. Mindez egy egész folyamat, ami napokig tart!
A kínaiak ezer éve még kb full nem tudtak ilyen dolgokat, akkoriban szép és jó volt ez így. De a 21. században egy valamire való anyajelölt ismeri a bioszt. Szóval elképedek néha, milyen buta nők akarnak anyák lenni...
2021. júl. 3. 19:00
9/9 anonim válasza:
Nekem ugyan bejött a táblázat szerint, lányom van és annak is "kell" lennie, de nem hiszem, hogy kivétel nélkül minden 28 évesnek, akinek tavaly született az október-novemberben fogant gyereke :D Még azon is erősen csodálkoznék, ha bármilyen irányba eltolódna a nemek aránya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!