Mennyi az esély, hogy baj legyen?
Figyelt kérdés
Ma kiszakadt a gumi. Természetesen beszélni fogok az orvossal és ha kell ír 72 órás tablettát. A lényeg most jön. Szedek fogamzásgátlót. Az első levél végénél tartok. A doki azt mondta, hogy az első hónapban kell más védekezés. Ezért a gumi.
Szóval kell majd vajon a 72 órás? Az mennyire biztos?
2021. jún. 27. 13:46
1/5 anonim válasza:
Hát elvileg ha a menstruácuód első napjától szeded, akkor nem kell gumi. De olvasd el a betegtájékoztatót.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen a tájékoztató azt írja és első naptól szedem. De a doki meg mást mondod. Ezért nem vagyok benne biztos
2021. jún. 27. 13:53
3/5 anonim válasza:
Én nem aggódnék. A menstruációd első napjától szeded, már védve vagy. Aki fogamzásgátlót szed, nem vehet be 72 órás tablettát.
4/5 anonim válasza:
Azért mondta a doki, hogy kell más védekezés mert így biztos ami biztos. Viszont igaz, hogy ha nem is rögtön, de kb 1 hét után már véd a fogamzásgátló és eseményutánit nem lehet vele együtt alkalmazni. Szóval valószínűleg nem lesz baj.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Kicsit megnyugodtam
2021. jún. 27. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!