Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » DM bababónuszosok! Ti miket...

DM bababónuszosok! Ti miket kaptatok eddig és milyen időközönként?

Figyelt kérdés
6 hónapos volt a kisfiam mikor megigényeltük a bababónuszt a DM-ben akkor át is vettük a kezdő csomagot. De azóta nem kaptunk semmit. Most 13 hónapos a kisfiam. Valamit ki kellett volna még töltenünk? Ti kaptatok még a kezdő csomi után valamit? Ha igen mit és mikor? Köszike
2010. aug. 26. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az 1 éves születésnapjára küldtek hűtőmágnest, meg kuponokat. Kb. fél évente küldenek kuponokat.

2010. aug. 26. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is 1 éves korára kaptam hűtőmágnest és kuponokat. 2 éves korig tart csak a program. Egy barátnőm is így járt, hogy nem kapott semmit, bement a dm-be reklamálni és küldték is neki a csomagot
2010. aug. 26. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én már születése után pár nappal igényeltem a bababónusz,rögtön kaptam a kezdőcsomagot.Majd kb. 6-7 hónap múltán ismét kaptam egyet,valamint az 1. szülinapjára postán küldtek egy üdvözlőlapot,hűtőmágnest és kuponokat.

Tehát 3 alkalommal ajándékoztak :) már várom a következőt.Most 1,5 éves a kisfiam.

2010. aug. 26. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is rögtön megkaptam regisztációkor a kezdőcsomagot, ebben volt néhány termékminta és egy kuponfüzet, aztán fél éves kora körül, és egyéves kora körül kaptam még egyszer kuponfüzetet. Én törzsvásárló is vagyok, nem emlékszem már konkrétan, hogy mikor jött a bababónusztól és mikor a törzsvásárlói prgramtól engedményes vásárlásra jogosító kis kupon, de én szinte havonta kapok egy-egy 15 %-os vásárlásra jogosító kupont. Legutoljára pont ma kaptam 8 kupont, sampon, fürdető, fogkrém kupon van benne, és egy 15 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupon.
2010. aug. 26. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Én dettó mint az utolsó válaszoló. Sokszor kapok különböző kuponokat, és pont ma jött egy újabb 15%-os.
2010. aug. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!