Szexuális élet szülés után. Mikor állt vissza minden a régi kerékvágásba? Megmaradt ugyanaz a gyakoriság, ugyanaz az intenzitás, és ugyanaz az érzés mint szülés előtt volt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 11:04
11/14 anonim válasza:
Gondoltam hogy krisztiket ideeszi a fene. Repül az ilyen kérdésekre mint a légy a lángosra :D
12/14 anonim válasza:
Nekem jobb lett. A 6 heteket kivártuk nehezen, azóta szerintem átlagban több is, mint a gyerekek előtt. 😊
13/14 anonim válasza:
Nekem sajnos tartós hüvelyfájdalom alakult ki a bemenet jobb oldalán. Ezért nagyon fáj(t) a behatolás.
5 éves a lányom, voltam már vele többször orvosnál. Nem tudnak vele mit csinálni. :(
Pedig császárral szültem 11 óra vajúdás után.
Nem tudom, mitől alakulhatott ki. A doki arra fogta, hogy császár előtt jóddal átöblítik az egész hüvelyt, hogy steril legyen.
De vagy ez okozta, vagy nem.
Érdekes amúgy, mert nem mindig fáj ugyanúgy, valamint az ujjazás sokkal jobban fáj. Néha olyan mérges és frusztrált vagyok emiatt... :(
Természetesen azért együtt vagyunk, sok síkosító mellett tudom élvezni is. De az első 1-2 év szülés után borzasztó volt.
Szülni többet nem fogok (nem emiatt), úgyhogy még reménykedek, hogy egyszer elmúlik.
14/14 anonim válasza:
Én még csak fél éve szültem, egyelőre közel sem olyan, mint előtte. Ritkábban van rá alkalmunk, mint régen. A fiam alvása kiszámíthatatlan, úgyhogy mindig bennünk van, hogy bármikor felsírhat, felébredhet. De ami az igazi probléma, hogy nekem még mindig eléggé fáj a gátseb helye szex közben. Pedig amúgy már szülés másnapján sem fájt és azóta sem, csak amikor együtt vagyunk. De sajnos a fájdalom miatt nem élvezem igazán, így nincs is kedvem hozzá túl gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!