Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emlékeztek még a H1N1 oltással...

Emlékeztek még a H1N1 oltással kapcsolatos téli dilire?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 09:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2010. aug. 26. 11:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Kiváncsi leszek az idén mit találnak ki.Mert tuti lesz valami nyavaja.
2010. aug. 26. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Emlékszem rá.És örülök,hogy eszembe se jutott,hogy beoltassam magam,pedig ingyenes is lett volna nekem.Január 5.-én szültem és semmi bajunk sincs.Igaz,nem tudom,hogy mennyi köze van hozzá,de én szinte alig mozdultam ki otthonról az utolsó 3-4 hónapban.Nem a vírus miatt,hanem mert alacsony vagyok és óriás hasam volt...:D Ráadásul akkor szültem mikor 3 hétre zárolták a látogatók elöl a kórházat.A kórházban töltött 5. napon oldották fel a zárlatot és a Párom csak akkor láthatta a lányát,de akkor is az erkélyről...Sajnos ráadásul láz miatt + 5 napig voltam bent.Méhemben hagytak valamit...:(Kikaprtak és 15.-én mehettem haza.
2010. aug. 26. 13:51
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Én beoltattam tavaly az egész családot, az akor másfél éves lányomat is!

ekem is mondták, hogy hülye vagyok, mert meddők leszünk mindketten, mert az oltás tartalmaz ezt meg azt és soha többet nem lehet gyerekünk! Ja és ezt egy ORVOS mondta!

Azóta köszi jól vagyunk mindhárman és félidős pocaklakónk is!

2010. aug. 26. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Sem a férjem, sem én nem oltattunk. A kislányunk a télen 7-9 hónapos volt. Idén sem kérünk oltást. A télen babavállalásba kezdünk és nem akarom a terhességem végig izgulni.
2010. aug. 26. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy felhajtás volt, hogy az adott cég el tudja adni az oltóanyagot, másról nem szólt, csak pénzről. A média meg túllihegte, mint mindig.

Nekünk az egyik ismerősünk, professzor Németországban, és pont ezekkel a járványokkal foglalkozik egy kutatóközpontban. Javasolta nekünk, hogy semmiképpen sem! oltassuk be magunkat. Mert sokkal károsabb lehet az oltás hosszútávon (nem 1 évről, hanem sok-sok évről van szó). Mert ugye nem vizsgálták be ezeket az oltóanyagokat egyáltalán, hogy hosszútávon milyen károsodásokat okozhatnak, esetleg generációkkal később is akár. Csak úgy adták be a sok embernek. És akik sajnos belehaltak ebbe a vírusba, nem a H1N1 volt a fő ok, hanem már eleve vagy valamilyen betegségük volt vagy nagyon le volt gyengülve az immunrendszerük (ami szintén valami bajra utal) és erre jött H1N1, emiatt sajnos igen gyakori a szövődmény nemcsak kismamáknál. Egy nagyon beteg ember bármilyen más vírustól is legyengülhet annyira, hogy belehalhat, sajnos, akár egy szimpla influenza miatt is.

Mikor néztem a tvben tavaly, azt hiszem Ukrajnában nagyon tombolt ez a járvány, láttam, hogy az emberek maszkot vesznek és így mozdulnak ki otthonról. Szerintem, sokkal emberségesebb módszer, bármelyik gyógyszertárban lehet kapni elég olcsón, és nem kell oltást kérni, amelyről olyan keveset tudunk még mindig.

2010. aug. 26. 16:01
 17/18 anonim válasza:
persze hogyne emlékeznénk ott is jó sok embert berántott az állam és aki beoltatta magát megis kapta a virust jó reklám volt:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. szept. 2. 17:51
 18/18 anonim válasza:
mocskos, aljas üzlet! nekem a kötelező oltások is gyanúsak! sokan tiltakoznak ellenük. vajon miért?! rbaby
2010. szept. 2. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!