Székesfehérváron/Veszprémben hol van olcsó/normális kismamaruha bolt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 11:43
1/5 anonim válasza:
Szekesfehérvaron egyet találtam összesen, a távirdán.
En a lidlibe vettem inkább, mert ott nagyon durva árak vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Azt hittem, hogy csak én vagyok béna, hogy egynél több ilyen boltot nem találok ebben a nagy városban...
2021. jún. 22. 12:20
3/5 anonim válasza:
Ebben a városban kb bármit keresel, semmi nincs 🤷♀️
1es voltam :)
4/5 anonim válasza:
Veszprémben se nagyon találsz. Van egy kismama ruhabolt, de azt nem mondanám olcsónak (Hellobaby). Én is a Lidl-ben, Aldi-ban vettem ruhát, illetve turkálóba tervezek még elmenni, hátha. Kínai üzletben is szokott kismamaruha lenni, de ott meg ugye választék nem igazán van. Rendelni meg nem merek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2-es, ebben nagyon egyetértünk, hogy ebben a városban nincs semmi..😅 Abban bíztam, hogy talán Veszprémben, de ezek szerint ott sincs.
Múltkor rendeltem Bonprixről 3 nadrágot, de egyik sem lett jó, az egyikből ráadásul 6 számmal nagyobbat küldtek. Utána meg engem terhelt a visszaküldés költsége, szóval nagyon nem érte meg.
2021. jún. 23. 05:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!