Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Székesfehérváron/Veszprémben...

Székesfehérváron/Veszprémben hol van olcsó/normális kismamaruha bolt?

Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Szekesfehérvaron egyet találtam összesen, a távirdán.

En a lidlibe vettem inkább, mert ott nagyon durva árak vannak.

2021. jún. 22. 12:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Azt hittem, hogy csak én vagyok béna, hogy egynél több ilyen boltot nem találok ebben a nagy városban...
2021. jún. 22. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebben a városban kb bármit keresel, semmi nincs 🤷‍♀️

1es voltam :)

2021. jún. 22. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Veszprémben se nagyon találsz. Van egy kismama ruhabolt, de azt nem mondanám olcsónak (Hellobaby). Én is a Lidl-ben, Aldi-ban vettem ruhát, illetve turkálóba tervezek még elmenni, hátha. Kínai üzletben is szokott kismamaruha lenni, de ott meg ugye választék nem igazán van. Rendelni meg nem merek.
2021. jún. 22. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

2-es, ebben nagyon egyetértünk, hogy ebben a városban nincs semmi..😅 Abban bíztam, hogy talán Veszprémben, de ezek szerint ott sincs.

Múltkor rendeltem Bonprixről 3 nadrágot, de egyik sem lett jó, az egyikből ráadásul 6 számmal nagyobbat küldtek. Utána meg engem terhelt a visszaküldés költsége, szóval nagyon nem érte meg.

2021. jún. 23. 05:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!