Hogy mondjam el a páromnak hogy babánk lesz? különleges meglepetésekre gondolod nem olyanra hogy haza jön és bevágom "gyerekünk lesz"
jézus
Megpróbáltam valami neked tetszőt kitalálni, de nem ígérek semmit:
Süss bele egy pozitív terhességi tesztet egy születésnapi tortába, amin egy nullát formázó gyertya van, amolyan nulladik születésnapi ünneplésként!
Ne magyarázd meg neki a dolgot, amíg rá nem akad a benne elrejtett tesztre!
Ezt az "etessük meg" vele a terhességi tesztet valahogy sosem értettem, amikor fagyipálcát csináltak belőle sem :D
Én úgy tervezem majd közölni, hogy van egy név elképzelésünk, ami egy általunk kedvelt könyvben egy fejezet címe. ( természetesen lutri, hogy a baba neme majd az lesz e, az nem is számít) a könyvbe ahhoz a fejezethet berakom a tesztet aztán vagy odaadom neki a könyvet, hogy nyissa ki.
Én egy ilyet szerkesztettem össze a férjemnek egy sima lap oldalaira, úgy hogy kihajtható legyen. Odaadtam ezt neki majd a tesztet amire alkohol filccel ráirtam, hogy "Jó reggelt Apuci!"
Úgy sírt mint egy gyerek ❤️
Bocsánat elküldtem mielőtt befejeztem.
A szöveg az volt hogy "Az egyetlen jobb dolog annál hogy Te vagy a férjem, hogy te leszel a gyermekünk Apukája"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!