Ehhez a vezetéknévhez illik az Adél név?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Faludi. Nekem jol hangzik egyben, de nem tudom, hogy azert-e, mert már annyiszor kimondtam, vagy azert, mert tenyleg jo. Gyermekkorom ota ezt a keresztnevet szeretnem adni a kislanyomnak, ferjemnek is tetszik a nev, de a szuleim elbizonytalanitottak, hogy nem hangzik jol egyutt a vezeteknevvel.
(Elnezest az ekezetek hianya miatt.)
2021. máj. 31. 19:24
11/15 anonim válasza:
Lassan kell kimondani a nevét s nem folyik egybe. Nekünk is i-re végződő családnevünk van. Lassan kimondva, jól hangsúlyozva nincs gond.
A rokonságom sose tudta a gyerekek nevét születés előtt, így nem beszéltek le.
12/15 anonim válasza:
Ne...Testvérem lánya Boros Diána nevet kapta,mindig Borosdi Anna-nak mondják
13/15 anonim válasza:
Nekem is nagyon egybefolyik. Jobban, mint a Johannával.
14/15 anonim válasza:
Eleve ronda név, de ha ettől elvonatkoztatok, akkor szimplán katasztrófa ezzel a vezetéknévvel.
15/15 anonim válasza:
Faludi Adél, Faludi Adél, Faludi Adél.. amúgy tetszik, csak mindig vissza fognak kérdezni bemutatkozás után, hogy tessék.
Végül hogy döntöttetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!